Aalborgs ældste marathonløb

Martin Bork, Admins billede

Langfredag den 6.april afvikles Aalborgs ældste marathon – Aalborg Brutal Marathon – i de hårde bakker omkring Mølleparken. Løbet som startede år 2000 finder nu sted i sin 13. udgave.

”Det er utroligt, at der allerede er gået så mange år”, udtaler løbsleder Jan Andersen fra den arrangerende forening Marathon I Aalborg.”Det føles ikke som om det er særligt længe siden, at vi bestemte, at Aalborg som enhver anden storby med respekt for sig selv, skulle have sit eget maratonløb. Dengang var der ingen marathonløb i byen, nu er der en 4-5 stykker”.

Det faktum at det er den 13. udgave af løbet gør ikke Jan Andersen urolig. ”Vi har faktisk ikke haft mange uheld gennem årene. Nogle forstuvninger og nogle deltagere der blev dehydrerede, er alt hvad det er blevet til, men generelt er løberne der stiller op folk i virkelig god form, så jeg er sikker på de skal komme godt igennem udfordringen”.

Efterhånden er løbet ved at nærme sig 300 deltagere, og arrangørerne har fastsat en deltagergrænse på dette antal.

”Dels ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten ved at have for mange deltagere på Brutalrutens 7 km strækning, dels vil vi vise hensyn til alle vores dygtige hjælpere der år efter år stiller op for at dette helt specielle løb kan finde sted” slutter Jan Andersen.

Løbet starter ved Stolpedalsskolen, Langfredag den 6. april, kl. 13.00

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...
 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Henrik Lund Jensens billede
  Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.
 • Buus08s billede
  Stort og småt om løbetræning og motionsløb
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14779:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk