Aalborgs ældste marathonløb

Martin Bork, Admins billede

Langfredag den 6.april afvikles Aalborgs ældste marathon – Aalborg Brutal Marathon – i de hårde bakker omkring Mølleparken. Løbet som startede år 2000 finder nu sted i sin 13. udgave.

”Det er utroligt, at der allerede er gået så mange år”, udtaler løbsleder Jan Andersen fra den arrangerende forening Marathon I Aalborg.”Det føles ikke som om det er særligt længe siden, at vi bestemte, at Aalborg som enhver anden storby med respekt for sig selv, skulle have sit eget maratonløb. Dengang var der ingen marathonløb i byen, nu er der en 4-5 stykker”.

Det faktum at det er den 13. udgave af løbet gør ikke Jan Andersen urolig. ”Vi har faktisk ikke haft mange uheld gennem årene. Nogle forstuvninger og nogle deltagere der blev dehydrerede, er alt hvad det er blevet til, men generelt er løberne der stiller op folk i virkelig god form, så jeg er sikker på de skal komme godt igennem udfordringen”.

Efterhånden er løbet ved at nærme sig 300 deltagere, og arrangørerne har fastsat en deltagergrænse på dette antal.

”Dels ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten ved at have for mange deltagere på Brutalrutens 7 km strækning, dels vil vi vise hensyn til alle vores dygtige hjælpere der år efter år stiller op for at dette helt specielle løb kan finde sted” slutter Jan Andersen.

Løbet starter ved Stolpedalsskolen, Langfredag den 6. april, kl. 13.00

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mathiass billede
  Jeg elesker at løbe og give service du kan bruge på at borbedre din egen løb!
 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).
 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk