Aabenraa Bjergmarathon Danmarks bedste løb 2010

Martin Bork, Admins billede

TestTeam fra motionslob.dk har i samarbejde med Sport Master testet og anmeldt 40 store og populære løb i 2010. Blandt hårde konkurrenter er Aabenraa Bjergmarathon i Sydjylland testet som Danmarks bedste løb i 2010, som det eneste løb med topkarakter. Løbet blev afviklet den 19. juni for 11. gang og med deltagerrekord på godt 3.400 tilmeldte.

Testløber Ole Cramer skriver i sin konklusion om løbet: ”Hygge, glade mennesker og god organisation kendetegner Aabenraa Bjergmarathon. Man får byløb, bjergløb og naturoplevelser på samme rute. Dette er helt klart et løb, man skal havde på sit CV som marathonløber!”

Formand for Aabenraa Bjergmarathon, Hans Sjursen, er glad og stolt over kåringen: ”Vi er glade og stolte over, at det er lykkedes os at skabe et godt og attraktivt løb. Kåringen er et skulderklap til alle de frivillige, som står bag arrangementet, og det sætter samtidig vores by, Aabenraa, på landkortet”.

Aabenraa Bjergmarathon er kåret som Danmarks bedste løb i tæt konkurrence med andre populære løb. Heriblandt Eventyrløbet, som blev kåret til bedste løb 2009. Også HC. Andersen Marathon, Sydkystmaraton, Underground Marathon og Powerade København Halvmarathon m.fl. har opnået høje karakterer i 2010.

TestTeam tester og anmelder flere løb i 2011. ”Det er vores plan at teste en god blanding af nye og tidligere testede løb med en overvægt af nye” – siger Martin Bork fra websitet motionslob.dk.

Billeder

#1

Kevin Odenses billede

Stort tillykke til Aabenrå, har ikke løbet dette løb endnu så jeg må hellere tjekke det ud i år.

Ved ikke lige om Storebælt Naturmarathon er testet af Motionsløb.dk, men ellers må i hellere tjekke det i `12 det løbes ikke i 11 grundet Broløbet, men det vil utvivlsomt blande sig i topstriden.

VH Kevin

#2

Martin Bork, Admins billede

Hej Kevin
Jo, Storebælt Naturmarathon blev testet i 2010 - og med et flot resultat. Du kan se alle de testede løb på siden TesTeam i menuen.

Hilsen
Martin Bork
Admin.

#3

バーバリーマフラーs billede

今週は建国記念日のゴールデンウイークですね、七日間の連休でみんなは何をしましたか。バーバリーマフラー私はいろいろおもしろいことをしていますね。友達と食事やカラオケに行きました。バーバリーハンドバッグ友だちと一緒にショッピングに行きました、バーバリー アウトレット店でバーバリーマフラーを見ました、本当にきれいですね、我々は魅了されてきました。バーバリーマフラー今の女性はファッションが大好きです、私も含めて。バーバリー財布も可愛いですよね。ある週末、私たちは買い物に行く予定しています、外出する時はいつもバーバリーハンドバッグを使います。バーバリー財布は上品なデザインがあります。しばしばバーバリー アウトレット店に行く予定しうています。

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk