5 Marathon i 5 regioner samme dag

Martin Bork, Admins billede

Lørdag den 12. januar bliver der mulighed for at løbe 5 marathon, 5 forskellige steder i landet med samme start kl. 10. Fem af landets meget entusiastiske løbsarrangører står bag initiativet, som har en fælles hjemmeside, men ellers afvikles med hver sin charme og individuelle forhold.

Der bliver lavet et ens diplom for alle løbene, men en individuel medalje.

I region Nordjylland afvikles Hjallerup pølsemarathon med marathon, halvmarathon og rundeløb til henholdsvis 100 og 75 kr.

I region Midt afvikles Horsens Run omkring den smukke den smukke Nørrestrand og med tarteletter efter løbet. Prisen er 100 kr.

I region Syd afvikles Fruens Bøge Marathon i et blandet terræn og smuk natur. Der er mulighed for at løbe marathon og halvmarathon til henholdsvis 100 og 75 kr.

I region Sjælland afvikles både marathon, halvmarathon og øvrige distancer på Avnø Naturcenter i smuk natur. Tilmeldte inden 4. januar kl. 18 vil få en unik pokal specialfremstillet til denne lejlighed. Deltagerpriserne er henholdsvis 150 kr. 125 kr. og 50 kr. for øvrige distancer.

I region Hovedstaden afvikles Ø-marathon på Amager med mulighed for at løb marathon eller ultra på 50 kr. til en pris af 50 kr.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk