43 gratis løbeoplevelser 5. april

Martin Bork, Admins billede

Find vej Dagen byder for tredje år i træk på sjove løbeoplevelser for både seriøse løbere og familier med klapvogn.

Lørdag den 5. april inviterer Dansk Orienterings-Forbund og orienteringsklubberne i samarbejde med Nordea-fonden til Find vej Dagen 2014. Arrangørerne har givet dagen tilnavnet  "Danmarks sjoveste motionsdag" efter mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne i 2012 og 2013.

På Find vej Dagen kan man – alene eller sammen med familie eller venner – tage på jagt efter poster i det fri ved 43 gratis arrangementer over hele landet. Arrangementerne er lagt ind på et oversigtskort på www.findvejdagen.dk

Orienteringsklubberne står klar med orienteringskort, forfriskninger, gode råd m.m. Og så er der 10 par Brooks løbesko fra Løberen på spil i en landsdækkende lodtrækning og et Garmin VIRB Elite Action-kamera i en fotokonkurrence.

Deltagerne bestemmer selv distancen, sværhedsgraden og tempoet. Derudover bestemmer man som deltager også selv, om man vil følge stierne eller tage en smutvej gennem skoven!

I både 2012 og 2013 havde Find vej Dagen over 3.000 deltagere, og Dansk Orienterings-Forbund håber på min. 4.000 deltagere den 5. april. 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14779:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk