42K - sidste chance

Martin Bork, Admins billede

42K-projektet for kommende maratonløbere i H.C. Andersen Marathon 2011 er blevet skudt i gang med 11 deltagere. Men skulle andre have drømmen om de 42,195 km til næste år, er der stadig en chance for at være med. - Vi lukker for tilmelding på onsdag den 17., og vores første fællestræning er torsdag den 18., siger træner Henrik Lund Jensen, der står for den praktiske del af projektet. - Antallet af tilmeldte er helt fint, men flere er meget velkomne. Det bliver spændende, og vi kan love fuld støtte hele vejen til målstregen den 18. september 2011.

Se mere om projektet på H.C. Andersens hjemmeside www.hcamarathon.dk.

Med venlig hilsen

Torben Simonsen
Løbsdirektør
H.C. Andersen Marathon

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...
 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Nicco Ankers billede
  FundingGuiden.dk er sitet hvor du kan finde alt entrepreneurship alt sammen samlet ét sted. Find viden om investorer og funding fra hele Danmark. Så i stedet for at kigge mange steder, kan du slippe...
 • Benny Mousings billede
  Jeg fik en nedslående nyhed på sygehuset d. 01-07-2013, hvor en læge og en sygeplejerske uafhængig af hinanden fortalte mig hvis jeg ikke gjorde noget nu så ville jeg ikke være til stede på denne...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14780:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk