42K - et godt tilbud til kommende hel- og halvmaratonløbere

Martin Bork, Admins billede

For tredje gang tilbyder løbetræner Henrik Lund Jensen et varieret og spændende træningsforløb for løbeinteresserede, der gerne vil prøve sig af på 21 og 42 km ved H. C. Andersen Marathon.

- Denne gang udvider jeg paletten, så der både bliver 9 og 13 måneders forløb frem mod de store løb. Mange ønsker at træne sig op til forårsløbene på den klassiske distance i Hamburg og København og efterårsløbet i Berlin, og de får nu også mulighed for at tilmelde sig 42K.

Samarbejdet med H.C. Andersen Marathon fortsætter, så interesserede får et langt træningsforløb frem mod den fynske nyklassiker. Startnumre til H. C. Andersen Marathons løb over vinteren og frem til den 22. september 2014 er indbefattet i prisen for hele forløbet. Nye løbere starter træningen lørdag den 31. august.

- For at deltage i 42K skal man have løbet 10 km under en time og være klar til at træne tre gange om ugen i begyndelsen og op til fem gange om ugen i perioden frem mod de store løb. Drømmer man om en halv maraton ved Lillebælt, i Berlin eller ved H. C. Andersen Marathon, er man også meget velkommen til at melde sig på.

Der er informationsmøder onsdag den 7. august og onsdag den 21. august, begge dage 19.00 - 20.30

Tilmelding til info-møder på hlund@dsa-net.dk

Yderligere info på www.henriklundjensen.dk

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)
 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport
 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Mielazs billede
  Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15371:

Nethe Kruses billede
Begynder

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk