42K

Martin Bork, Admins billede

H.C. Andersen Marathon indgår samarbejde med erfaren løbetræner og tilbyder 45 uger med træning, foredrag, coaching og deltagelse i en række løb.

- Mange almindelige motionsløbere har en drøm om den ultimative distance på 42,195 km. Men det kan ofte knibe med at komme i løbeskoene, når det er koldt og mørkt. Det vil vi gerne gøre noget ved, siger én af Danmarks mest erfarne løbetrænere Henrik Lund Jensen.

- Jeg er ikke så vild med 20-ugers programmer, og nogle går også rundt og tror, at de kan træne i 12 uger og så charme sig igennem de 42 km. Det lykkes for langt de færreste, og antallet af skader hos disse lykkeriddere er ganske stort. For der kræves en baggrund og ganske mange træningskilometer over lang tid for at være klar til maratonløbet. Her er det rart at få den rigtige rådgivning og støtte undervejs, siger Henrik Lund Jensen.

42K henvender sig til alle interesserede, der har løbet mindst 10 km under træning eller i et motionsløb. Deltagerne skal fylde mindst 18 år i 2011, og de skal være motiverede for at træne tre gange pr. uge i begyndelsen og senere 4 til 5 gange. Op til 35 løbere kan deltage i 42K.

Prisen for at deltage i projektet er 3.400 kroner, som dækker individuelle træningsprogrammer, foredrag, fællestræning og en funktionel løbejakke. Gebyret dækker også et startnummer til H.C. Andersen Marathon samt 8-10 løb i HCA Marathons regi i 2010-2011. Lignende projekter kører i forbindelse med de store maratonløb både i København, Stockholm og Berlin.

Løbetræner Henrik Lund Jensen har 35 års erfaring som løber og træner. Han har været træner for så gode navne som Allan Zachariasen og Svend Erik Kristensen og har lavet træningsprogrammer og givet gode råd til hundredvis af motionister, der har gennemført de 42,195 km. - Jeg glæder mig altid, når én af mine løbere kommer igennem de 42 km. Det er ofte ubeskrivelig følelser, der kommer i spil, når målstregen passeres, siger Henrik Lund Jensen, der selv har gennemført seks maratonløb.

Der er informationsmøde torsdag den 11. november kl. 19 i Sport Event Fyns lokaler, Gråbrødre Plads 3, 5000 Odense C. Yderligere informationer på 20292815. Tilmelding til projektet/informationsmødet på hlund@dsa-net.dk.

Med venlig hilsen

Torben Simonsen
Løbsdirektør H.C. Andersen Marathon

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • Jyt's billede
  Det kan jeg så ikke . . . .men jeg kan løbe 100 meter :-) … og det er da en start
 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.
 • Lynnes billede
  I am English, live in Denmark, a beginner runner, and have signed up to run my first marathon next year, Copenhagen Marathon!
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15128:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk