25. JUNI AFVIKLES DER IGEN BROLØB

Martin Bork, Admins billede
Som ved arrangementet i 2014 bliver det igen med Odins Bro som et af hovedpunkterne for løberuten ved arrangementet, men også Odenses nyeste bro, Byens Bro, er lagt ind i løberuterne og begge broer vil præge medaljen, som alle gennemførende tildeles efter løbet.
RUTEN ER OPMÅLT
ODINSBROLØBET tilbyder to distancer, 10 km og ½ maraton.
 
2. pinsedags morgen kl. 7.30 blev opmålingen af de to distancer ved årets Odinsbroløb påbegyndt at DAF opmåler Klaus Egedesø, Morten Schreiner fra Eventyrløbet og Torben Simonsen fra HCA Marathon og 7 timer senere var såvel 10 km-distancen som ½ maraton-distancen kontrolopmålt efter DAF´s certificeringskrav.
Odinsbroløbet er nu certificeret til sølvlabel.
 
SØLVLABEL
At få tildelt sølvlabel fra DAF betyder, at arrangementet lever op til alle de krav, som stilles af forbundet, for at få denne certificering. Ander arrangementer er certificeret med guld-label og andre med bronze-label.
Der er kun 5 guldcertificerede løb i Danmark, her i blandt HCA Marathon.
 
Eventyrløbet, iFORM Løbet og Nytårsløbet, Odense er sølvcertificerede arrangementer.
 
RUTEN
Er en rundstrækning på 10 og 21,097 km. med start på Havnegade. Begge distancer vil have start og mål samme sted, men 10 km.-løberne vil ikke komme ud i de yderste hjørner af rundstrækningen. 10 km løberne vil bl.a. benytte den nye Tromsøgade for at komme tilbage til mål. Rundstrækningen vil eksponere flere af de områder, som Odense Kommune gennem flere år har prioriteret højt. Havneområdet, Promenadebyen, Odins Bro og Byens Bro. 
Der har været udfordringer i at få planlagt en løberute, da det nok ikke er nogen ubekendt, at der er MANGE vejprojekter i gang i Odense p.t. Det betyder bl.a. at ruteforløbet ikke kan gå gennem H.C. Andersen Kvarteret i år. Fra arrangørside er der alligevel stor tilfredshed med ruteforløbet, som er afvekslende med mange gode oplevelser. Bl.a. skal der løber gennem Marius Pedersens store haller, hvor der vil være musik.En lidt anderledes oplevelse.
 
Rutekortet kan findes på www.hcamarathon.dk under Odinsbroløbet.
 
START/MÅL
Arrangementspladsen bliver boldbanen på Londongade. Her vil der være forskellige aktiviteter, afhentning af startnumre, forskellige boder samt ”live-musik” fra kl. 14.30 til kl. 17.30.
Der er to starttidspunkter for årets Odinsbroløb. Kl. 14 starter 10 km-løberne og kl. 14.15 starter ½ maratonløbet.
TILMELDING
Er du eller dit firma endnu ikke tilmeldt, så kan tilmelding ske via websitet www.hcamarathon.dk eller www.eventyrløbet.dk 
ODINSBROLØBET 2016 afvikles som i 2014 på tværs af Odenses to store løbeorganisationer, Eventyrløbet og HCA Marathon. De to organisationer har fundet frem til, at en event af denne type, kan nyde godt af to meget rutinerede løbsarrangørers samarbejde.
 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk