1.500 klar til 14. udgave af nytårsløbet i Odense

Martin Bork, Admins billede

En af Odenses løbeklassikere, NYTÅRSLØBET, der afvikles på årets sidste dag, kan traditionen tro melde ”Alt udsolgt”.

Små 12.000 kilometer skal der løbes inden de over 1.500 tilmeldte til årets Nytårsløb i Odense kan iklæde sig festtøjet og fejre nytårsaften.

NYTÅRSLØBET afvikles med start og mål ved Hunderupskolen, hvor der åbnes kl. 9.00.Her kan de deltagere, som endnu ikke har afhentet deres startnummer og T-shirt få materialerne udleveret.

I år er det 14. gang de mange deltagere har mulighed for at tilbagelægge enten 5 eller 10 km. Mange af deltagerne kommer igen år efter år, da det er en hyggelig måde at indlede nytårets komme på, sammen med familien og i gode venners lag.
Børnene fik i 2011 deres egen start ved NYTÅRSLØBET - en distance på 2,5 kilometer. Børneløbet starter kl. 10.30, og deltagerantallet er fordoblet siden sidste år.

Kl. 11 vil Kulturrådmand Steen Møller skyde 10 km.-løbet i gang og 5 minutter senere sendes 5 km.-løberne ud på årets sidste løbetur.
Løbets ældste deltager er Børge Mogensen, der har deltaget i alle arrangementer. Børge bor i Hvidovre og er født i 1924. Yngste tilmeldte deltager er født i 2009!

Det er altid med stor opmærksomhed, at arrangørerne kigger frem mod den 31. december, idet vejret har stor betydning for arrangementet. I år, burde det ikke blive sne, der kan give problemer for løberne, idet den fine temperatur for årstiden, er tæt ved at give optimale løbsbetingelser, dog kan ruten være lidt tung for 10 km.- løberne på stykket gennem golfbanen på Falen.Kigger vi tilbage i løbets historie, har arrangementet tidligere været afviklet i snevejr i 2001, 2005 og ikke mindst i 2010.

Skulle du møde deltagerne på en af de to ruter, der forløber i området omkring Hunderupskolen, Heden, Falen, Langelinie og de omkring liggende veje, beder arrangørerne om, at bilisterne viser fornødent hensyn til de mange løbere, og forhåbentlig mange tilskuere, der vil bakke de mange deltagere op.

Trafikken vil blive reguleret af Hjemmeværnspolitiet flere steder på ruten, der forventes normaliseret igen kl. ca. 12.
NYTÅRSLØBET har igen i år samlet penge ind til Frelsens Hær. Pengene er dels fra deltagere, der har kunnet bidrage frivilligt, når tilmelding blev foretaget. Disse indbetalinger har arrangørerne doblet op til kr. 15.000, som er blevet skænket til organisationen.

”Vi er glade for, at vi med vores lille bidrag har kunnet være med til at gøre en forskel for familier i Odense, som dermed har kunnet få en god juleoplevelse”, fortæller løbschef Torben Simonsen, der samtidig siger ”tak for bidragene fra de mange frivillige indbetalinger”.
NYTÅRSLØBET afvikles af H.C. Andersen Marathon i samarbejde med Fjordager IF og Multiatleten samt en lang række sponsorer

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Vanposts billede
  Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".
 • Magnus123s billede
  I denne blog vil jeg bare gerne have nogle gode råd omkring løbetræning og hvordan jeg kan bibeholde motivationen!
 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14980:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina