14.608 deltagere gik 900.000 kr. ind

Martin Bork, Admins billede

ECCO Walkathon i København samlede i dag 900.000 kroner ind til SOS Børnebyerne og Børnehjertefonden. 14.608 deltagere ønskede at bruge dagen på både at dyrke motion og samtidig støtte op om den gode sag ved i fællesskab at gå henholdsvis tre, seks eller ti kilometer.

14.608 gå-entusiaster havde i dag valgt at benytte deres søndag til at gå en tur for velgørenhed. Turen, som gik igennem København, havde til formål at støtte SOS Børnebyernes og Børnehjertefondens velgørende projekter.

ECCO donerede 7,50 krone per tilbagelagt kilometer, og det lykkedes deltagerne at samle i alt 900.000 kroner sammen. Pengene går til børn, der dyrker motion på trods af uhelbredelige hjerteproblemer og til vedligeholdelsen af SOS Børnebyen og socialcenteret i Semarang, som ligger i nærheden af ECCOs fabrik i Indonesien.

Kastellet lagde som vanligt rammer om arrangementet, hvor Bubber var konferencier. Dagen bød på aktiviteter og underholdning for hele familien. Deltagerne kunne i år vælge mellem de traditionelle 6 og 10 km rute, samt som noget helt nyt var der i år en speciel mødrerute på 3 km.

Under navnet Mammathon, havde ECCO arrangeret en rute, der var særlig velegnet til barne- og klapvogne, samt specielt familieområde inde på Kastellet. Efter den veloverståede gåtur kunne de mindste deltagere opleve Rumlerikkerne, mens Nabiha rundede dagens arrangement af med koncert for hele familien. Inden da kunne deltagerne opleve det indsamlede beløb blive overrakt til repræsentanter for de to velgørende organisationer.

Det har været en rigtig dejlig dag, og det er skønt at se alle de mennesker, som vælger at benytte en fridag for både at dyrke motion i socialt fællesskab og samtidig støtte op om de velgørende projekter. Det har også været herligt at se, alle de mange mødre og familier som har gået med på vores nye Mammathon rute med deres barne- og klapvogne. ECCO Walkathon grundtanke bygger jo på at gøre noget godt for sig selv i fællesskab med hinanden, mens man gør noget godt for andre. Den filosofi syntes jeg virkelig folk har været gode til at støtte op om i dag,” siger Vivi Okholm, Global Sponsorship og Event Manager for ECCO.

Du kan deltage i ECCO Walkathon igen i Horsens den 21. september og i Kolding den 12. oktober.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14680:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk