12 benhårde km gennem ild, vand, mudder, skum og strøm

Martin Bork, Admins billede

Så er tilmeldingen åben til Xtreme Mandehørm 2011 - Danmarks sejeste mandeløb for motionister.
 
Det er ekstremt, det er beskidt, og det er udelukkende for mænd - Tør du tage imod udfordringen med 12 benhårde kilometer i ubarmhjertigt terræn, så er det nu, du skal fokusere og stille skarpt på www.mandehorm.dk
 
I de fem løbsbyer Aalborg, Aarhus, Odense, Fredensborg, og som ny løbsby – Aabenraa - er planlægningen til årets manddomsprøve i løbesko i fuld gang. Den 8. oktober lyder startskuddet i Odense, Aabenraa og Aalborg, mens Fredensborg og Aarhus kaster sig ud i løjerne den 15. oktober.
 
”I Fredensborg har vi grundet den store efterspørgsel udvidet kapaciteten til nu 2450 løbere. Kapaciteten i Aalborg er udvidet til 1200 løbere, Aarhus kan ligeledes tage imod 1200 løbere, i Odense tilbyder vi 1100 løbspladser, mens der er 800 løbspladser i den nye arrangørby – Aabenraa, lyder det fra løbsleder Jan Pold fra Fredensborg Atletikklub, der sammen med Dansk Firmaidrætsforbund har udvidet det, der startede som en frisk idé i Fredensborg, til et landsdækkende løbekoncept, der hvert år sætter nye deltagerrekorder – både lokalt og på landsplan.
 
”Hvis man vil være sikker på at deltage, skal man ikke vente for længe med at tilmelde sig”, supplerer løbsarrangør fra Dansk Firmaidrætsforbund, Steen Sulstad Pedersen, med henvisning til, at løbet sidste år endte med at blive totalt udsolgt i samtlige løbsbyer.
”Så tag imod udfordringen, og vis hvad du er lavet af i oktober 2011”, lyder det kækt fra Steen Sulstad Pedersen.
Løbet udvider din normale løbetur med muddergaranti, masser af hårde forhindringer og et par beskidte overraskelser undervejs. Når smerten tiltager i stængerne og målstregen krydses, står en flok søde tyrolerpiger klar til kræse om mandfolkene til den efterfølgende ”Oktoberfest” i hver løbsby.

Det koster kr. 450,- at deltage. For deltagergebyret modtager man ud over et startnummer til Danmarks sejeste mandeløb, en lækker Nike XM T-shirt samt en Oktoberfest med mad, musik og underholdning.
 
Hold også øje med os på www.Facebook.com/mandehorm   

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk