10-års jubilæumsløb med Skjern Å Running Challenge

Martin Bork, Admins billede

Det klassisk oplevelsesløb i "nationalparken" på den sidste lørdag i april.

Skjern Å Running Challenge 2015 - alle kæmper igen i år om at komme først fra Tarm til Skjern

Lørdag den 25. april inviteres der for 10. gang til Skjern Å Running Challenge. I de foregående 9 udgaver af det klassiske, vestjyske løb har rekordstore felter af løbere fra både ind- og udland været til start. Og flere end 11.000 løbere har siden 2006 været med på traditions-distancerne mellem startbyen Tarm og målbyen Skjern.

Der løbes om kap mod målbyen

- Traditionen tro byder vi på den ganske krævende halvmaraton over 21,097 km, den "halvhårde" distance på 14,7 km og det populære motionsløb for bredden på 8,2 km. Halvmarathon har udviklet sig til at være en folkedistance gennem årene, og det afspejles også i vores deltagertal. Det populært parmaraton, hvor to deltagere hver løber halvmaraton, er fortsat en del af vores tilbudspakke, siger Skjern Å Runnings løbschef Per Østergaard. - De tre ruter går gennem det åbne land, hvor der er højt til loftet og masser af frisk luft. De terrænmæssige udfordringer går over blandt andet "the Killer" Borgbanke og Kong Hans´ smukke Bro og skal nok få pulsen op i det røde felt, lover Per Østergaard. - Skjern Å Running Challenge forener på en helt speciel måde naturoplevelse med fysisk udfordring.

Oplevelse med fart på

- Alle vores løbeinteresserede deltagere får i Skjern Å Running Challenge en fin mulighed for alle til at vælge en distance, der netop passer den enkeltes form og udgangspunkt. Og det er en pæn udfordring at løbe på én af de meget smukke ruter ved og omkring Danmarks mest vandrige åløb og Hestholm Sø. Som noget helt unikt i Danmark løber alle deltagerne om kap på denne lørdag. Vi har som de to foregående år forskudte starttidspunkter i Tarm, så de forreste på de tre distancer forventes at kæmpe om at være de første løbere i mål ved banegårdspladsen i Skjern. Vi så ved løbene i 2013 og 2014, at det var med til at give en rigtig god stemning ude på ruterne. Særligt i målområdet på Bredgade ved banegården, hvor Skjern Å Running Challenge 2015 vil kulminere ved middagstid, er der altid en god stemning, når mange løbere kommer i mål inden for kort tid. Vi holder fast i dette koncept, siger Per Østergaard.

Nyt samarbejde

Skjern Å Running Challenge har indgået samarbejde med to andre store løb i det vestjyske område, Fjordløbet i Ringkøbing den 10. maj og North Sea Beach Marathon den 28. juni. Som gennemførende deltager i de tre løb deltager man bl.a. i lodtrækning om præmier fra Ringkjøbing Landbobank og Fjordgården i Ringkøbing.

Tilmelding er åben indtil start

Der er stadig god mulighed for at melde sig til Skjern Å Running Challenge 2015, hvor foreløbig 1.100 deltagere har meldt sig til. Der kan også købes startnumre i Tarm på selve dagen indtil en time før løbsstart på de respektive distancer.

Starttider fra Tarm:

10.45   Halvmaraton og Parmaraton

11.07   14,7 km

11.34   8,2 km

Mål i Skjern:

12.00  Vinderne forventes i mål

13.00   Præmieoverrækkelser

 

Velkommen til Skjern Å Running Challenge på den sidste lørdag i april !

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk