Ægte københavnerstafet i hjertet af København

Martin Bork, Admins billede

Lørdag d. 30 Maj 2015 sættes der for første gang fart på den fantastiske intervalrute i Ørstedsparken med efterfølgende fest.

I hjertet af København gemmer Ørstedsparken på en populær 1 kilometers rute, og nu er det tid til for alvor at sætte fart på den populære strækning rundt om søen. Stafetten afvikles som et dagsarrangement under høj sol med mad og drikke fra stafettens partnere til alle deltagere.

SAYSKY, Redbull og HIVE vil sammen med deres DJ's spille hele parken op til ballade! Gå sammen med venner, kollegaer, studiekammerater eller familie og skyd sommeren i gang med Københavns nye stafet!

Efter afviklingen vil Ørsteds stafetten byde alle deltagere på fri bar, grill og præmieoverrækkelse på HIVEs udendørsterrasse fra kl. 21, Skindergade 45, 1159 København K.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • Alexanders billede
  Min blog handler om løb og rejser
 • Per
  Pers billede
  Følg Michael og mig op til, og under vores tur Kattegat Rundt i løbesko og på cykel i maj/juni 2014
 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...
 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14874:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina