Ægte københavnerstafet i hjertet af København

Martin Bork, Admins billede

Lørdag d. 30 Maj 2015 sættes der for første gang fart på den fantastiske intervalrute i Ørstedsparken med efterfølgende fest.

I hjertet af København gemmer Ørstedsparken på en populær 1 kilometers rute, og nu er det tid til for alvor at sætte fart på den populære strækning rundt om søen. Stafetten afvikles som et dagsarrangement under høj sol med mad og drikke fra stafettens partnere til alle deltagere.

SAYSKY, Redbull og HIVE vil sammen med deres DJ's spille hele parken op til ballade! Gå sammen med venner, kollegaer, studiekammerater eller familie og skyd sommeren i gang med Københavns nye stafet!

Efter afviklingen vil Ørsteds stafetten byde alle deltagere på fri bar, grill og præmieoverrækkelse på HIVEs udendørsterrasse fra kl. 21, Skindergade 45, 1159 København K.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Rexs billede
  Min blog skulle gerne kunne være en dagbog for noget der lykkedes.
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.
 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14684:

Heidi Sonne Dominos billede
Jeg er motionist og løber en del i min fritid. Har løbet 5 maratons og er i gang med at komme i...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk