Ægte københavnerstafet i hjertet af København

Martin Bork, Admins billede

Lørdag d. 30 Maj 2015 sættes der for første gang fart på den fantastiske intervalrute i Ørstedsparken med efterfølgende fest.

I hjertet af København gemmer Ørstedsparken på en populær 1 kilometers rute, og nu er det tid til for alvor at sætte fart på den populære strækning rundt om søen. Stafetten afvikles som et dagsarrangement under høj sol med mad og drikke fra stafettens partnere til alle deltagere.

SAYSKY, Redbull og HIVE vil sammen med deres DJ's spille hele parken op til ballade! Gå sammen med venner, kollegaer, studiekammerater eller familie og skyd sommeren i gang med Københavns nye stafet!

Efter afviklingen vil Ørsteds stafetten byde alle deltagere på fri bar, grill og præmieoverrækkelse på HIVEs udendørsterrasse fra kl. 21, Skindergade 45, 1159 København K.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mathiass billede
  Jeg elesker at løbe og give service du kan bruge på at borbedre din egen løb!
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...
 • Lars Rexs billede
  Min blog skulle gerne kunne være en dagbog for noget der lykkedes.
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk