Årets første kvindeløb på Fyn

Martin Bork, Admins billede

I Form Kvindeløb i Odense, afvikles St. Bededag fredag den 4. maj kl. 11, er årets første kvindeløb på Fyn.

 

Debutløbet fandt sted i Odense i 2006 med 1.000 deltagere til start, og der forventes ca. 2.200 til start ved årets arrangement, som er nr. 7 i rækken.

 

I Form Kvindeløb i Odense er et samarbejde mellem livsstilsmagasinet I Form, som i år kan fejre 25 års fødselsdag og H.C. Andersen Marathon, som står bag en række løbearrangementer ikke kun i Odense men med Stiftens Etape MARATHON også i 4 andre kommuner på Fyn.

 

For 25 år siden blev den spæde start taget til nye motionsformer såsom aerobic, steptræning og det var også i disse år, at der blev begyndt en produktudvikling af løbetøjet, hvor der blev tænkt på funktionalitet og kræset for materialer og detaljer, en udvikling som er fortsat siden, og som kan opleves i den lækre T-shirt, som alle deltagere modtager.

 

I Form Kvindeløb i Odense vil også markere denne 25 års fødselsdag. Det vil ske med opvarmning til 80ér musik, bl.a. i diskomusikkens tegn. I Odense er det igen den meget motiverende Line Foldager, der er tilbage som opvarmer før starten den 4. maj kl. 11.

 

Sædvanen tro, bliver der trængsel og aktivitet i Kongens Have, hvor mange af løbets sponsorer og samarbejdspartnere vil lave stande og aktiviteter for de mange deltagere og tilskuere, der møder op for at få en god dag i Odense City.

 

Et af de nye tiltag ved dette års I Form Kvindeløb er gratis picnic for de piger, der har kunnet lave et hold på 4 personer. Det medfører, at årets største pigepicnictur afholdes i Kongens have den 4. maj, hvor der dækkes op med sunde produkter fra ”Levevis”.

 

Sucsés med tidlig afhentning af startnummer

De seneste år succés med afhentning af startnummer og T-shirt før arrangementet, fortsættes.

Det er i år muligt at hente sit startnummer og T-shirt på en af følgende dage:  

Torsdag den 26. april - Mandag den 30. april - Tirsdag den 1. maj og onsdag den 2. maj 

i Sparekassen Faaborg, Odense City Afdeling, Søndergade alle dage i tidsrummet kl. 14-18.

 

Du kan også nå at tilmelde dig endnu

Vil du sikre dig en plads i feltet, kan du via www.hcamarathon.dk komme direkte til on-line tilmeldingen som lukkes onsdag den 2. maj. På sitet kan du finde yderligere oplysninger om såvel I Form Kvindeløb som de øvrige arrangementer, som H.C. Andersen Marathon arrangerer.

 

I Form Kvindeløb i Odense arrangeres i et samarbejde mellem bladet I Form, OB´s dameafdeling, Fjordager Motion og H.C. Andersen Marathon.

 

H.C. Andersen Marathon arrangerer yderligere et kvindeløb. Europas eneste ½ maratonløb, kun for kvinder søndag den 23. september kan du deltage i H.C. Andersen ½ Marathon for kvinder som en del af H.C. Andersen Marathon, der afvikles samme dag.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk