Smuk natur på Mols

Ole Ellings billede

I weekenden tog jeg til Mols Bjerge for at løbe en tur. Jeg kørte hen til nationalparken og løb en lang rute. Naturen derude er smuk og har rigtig meget at byde på både i form at skov og åbent landskab. Som navnet indikerer, er det også et meget bakket, og der er derfor gode muligheder for at få pulsen op.

 

Jeg vil anbefale dette område til hvem som helst. Der er mange forskellige ruter at vælge mellem, og der er derfor noget for ethvert niveeau. Og hvis du også er interesseret i dyr, er der desuden et rigt dyreliv at opleve. Der er blandt andet heste, der går rundt i store folde, som man kan gå og løbe igennem.

Hvis du ikke selv har en bil til at køre til Mols Bjerge, kan du overveje at lease en på https://drivemade.dk/ 

Hav en god løbetur!


Mvh. Ole

Om bloggen

Ole Ellings billede
Min blog omhandler, hvordan man kan kombinere interessen for natur og løb. Jeg elsker at køre ud til store naturområder for at løbe lange ture, og i min blog vil jeg kommer ind på flere gode bud på løberuter i den smukke danske natur, og hvad man kan se frem til at opleve som naturelsker på disse ruter.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Louise Andersens billede
  Her vil jeg kort og godt skrive om mine løbe ture og de motions løb jeg deltager i :)
 • Ole Ellings billede
  Min blog omhandler, hvordan man kan kombinere interessen for natur og løb. Jeg elsker at køre ud til store naturområder for at løbe lange ture, og i min blog vil jeg kommer ind på flere gode bud på...
 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...
 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14871:

Frida Louise Bondes billede
Jeg elsker at løbe, det er mit frirum. Jeg er ikke den store løber, så konkurrencer og sådan noget...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina