Cannabisolie er et fantastisk fund

Ulla Lassens billede

Jeg er altid nysgerrig på at prøve nye ting. Det inkluderer også produkter, og jeg er især tilbøjelig til at give dem et skud, hvis de kommer fra naturlige ressourcer. Et af de nyeste produkter, jeg har afprøvet er cannabisolie.

Inden du begynder at tro, at jeg har begivet mig ud i ulovlige aktiviteter, vil jeg lige påpege, at det skam er helt lovligt. Der findes masser af cannabisolie, der er lovligt, fordi det har et meget lavt indhold af THC, som er det stof, der gør cannabis ulovligt. Cannabisolien indeholder i stedet CBD, som har en masse gavnlige effekter.

Som naturelsker bliver jeg altid meget herykt, når jeg finder gode produkter, der ikke er proppet fulde af kemikalier. Jeg tror på, at vi får de bedste resultater, når vi holder os til mere naturlige ingredienser, og jeg har selv oplevet, at min hud føles mindre irriteret og generelt sundere, når jeg skærer visse produkter ud af min daglige rutine. Hvis du er på udkig efter et godt produkt, så er cannabisolien værd at prøve af. 

 

Om bloggen

Ulla Lassens billede
I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige produkter i ens hverdag. Som læser af min blog vil du kunne finde masser af inspiration til smukke løberuter, hvor du kan fordybe dig i naturen og koble af fra hverdagens stress. Du vil derudover også kunne læse mine tanker om nye trends inden for løb. Herudover vil jeg komme ind på andre ting, jeg bruger min tid på, som jeg føler, bringer mig tættere på naturen.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15211:

Jannick Kjærgaards billede
Motionsløber 44 år

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk