Omdannelse af IVS til ApS

Christian Solholms billede

En omdannelse fra IVS til ApS, kan være en større affære og det er noget man skal forberede sig på. Men der er ingen der har sagt at det skal være svært. En god løsning til dette kan være at bruge et regnskabs bureau til at hjælpe en. 

 

Hos IVS til ApS.nu som er lavet af Dinero Regnskabsprogram, tilbydes der faktisk en overskuelig løsning til at omdanne sit selskab til ApS fra IVS. 

 

Udover at dette koster 40.000 hos staten, så kan du få denne ydelse hos ivstilaps.nu til kun 4.995,- ex. moms

 

Denne løsning indebærer:

- Et referat fra generalforsamlingen vedr. omdannelse

- Erklæring på omdannelsen, udfyldt af aut. revisor.

- Fuld opdatering af dit selskabs vedtægt(er)

- Foretagelse af ændringer hos Erhvervsstyrelsen.

- En samlet pris for hele forløbet, i stedet for uforudsete regninger.

Om bloggen

Christian Solholms billede
Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen være i top. Derfor er det en rigtig god måde at ranke op i sig selv, ved at planlægge løbeture, at du skal rede sengen, ryde op eller støvsuge den eller den anden dag. Så har du nogle opgaver der bare skal løses og du kan ikke løbe fra det. På den måde lære du at klare det lidt mere tunge opgaver, som du måske kan støde på i dagligdagen. Det kan du læse meget mere om her.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • Anette Lund Madsens billede
  Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15609:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up