Velkommen til Hannover – oplev den sportslige storby i det grønne

Motionslob.dks billede

 

Midt i hjertet af den tyske region, Niedersachsen, venter der dig et væld af oplevelser. Udover Hannover Marathon har hovedstaden i delstaten og den omkringliggende region mange andre spændende og interessante oplevelser at byde på og gå på opdagelse i.

[Sponsoreret] Det er ligegyldigt, om du er professionel maratonløber eller blot løber for sjov - slå din personlige rekord på den flade og hurtige rute gennem Hannover!

Som supplement til løbet er der samtidig noget for enhver smag. Lørdag står i familiens tegn, og der vil være spil, sport og sjov for både de yngste og de ældste. Og også om søndagen vil der være fuldt program med samba-grupper, musik, scene-shows og sjove aktiviteter, hvor løberne og tilskuerne kan deltage aktivt og være sammen om fantastiske oplevelser!

Du kan også gå en tur i den gamle bydel, besøge den smukke barokke HerrenhäuserGarten, eller tage en tur ud til det eventyrskønne slot Marienburg. Her er noget for enhver smag i Hannover. Følg for eksempel den enestående ”røde tråd” - en hjælp til turister, der fører dig ud på en byrundtur på egen hånd: Med en længde på 4.200 m. tager den ”røde tråd” dig forbi 36 seværdigheder i midtbyen. Midt i byen finder du desuden Europas største bynære skovområde ”Eilenriede”; lige bag ved rådhuset ved siden af Maschpark med søen Maschsee finder du regionens største fritids- og rekreationsområde. Her er plads til ro og fordybelse midt i byen.

Alle veje fører til Hannover 
Hvad enten du kommer med tog, fly eller egen bil – med en fantastisk infrastruktur og en central placering er det intet problem at komme til Hannover, uanset hvilket transportmiddel, du vælger.

Spændende ledsagende program
Både ved og uden for strækningen er der masser af oplevelser. Om lørdagen byder vi på børneløb samt leg, sport og sjov for såvel unge som gamle, mens der om søndagen præsenteres et enestående og uforglemmeligt program for løbere og tilskuere med sambabands, cheerleaders, underholdning på scenen og sjove aktioner, for løbere og tilskuere.

En af Tysklands hurtigste strækninger
Strækningen til Hannover Marathon er blandt de fladeste og dermed hurtigste ruter i Tyskland. Med en højdeforskel på blot 21 m. er en ny personlig nærmest garanteret!

Maraton EXPO
3 dage med attraktive tilbud inden for sport, fitness, sundhed og turisme – på Maraton EXPO fra 24.04. til 26.04.2020 ved siden af stævnets område!

Maraton stafet
Vil du også opleve den enestående flair rundt om maraton, men ikke løbe hele distancen? Det er ikke noget problem – maratondistancen kan også tilbagelægges som stafet med fra to til seks løbere. Hver deldistance er på mellem 5,5 km. til 9,2 km. og kan opdeles efter jeres ønsker. Fra alle skift på ruten er der forbindelse tilbage til mål-området, dit startnummer gælder som billet til alle 
offentlige transportmidler.

Billig overnatning
Som en særlig service har flere af byens hoteller særtilbud til deltagerne i Maraton Hannover.

Yderligere information finder du på www.marathon-hannover.de/dksamt på  www.hannover.de/marathon

Billeder

Om bloggen

Motionslob.dks billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • shelles billede
  Jeg har taget det store spring og meldt mig til Berlin halv marathon til april 2012. Jeg løber nu ca 7 km 3 gange om ugen og har været oppe og løbe 12 en gang....Samtidig med mit løberi, har jeg...
 • Jyt's billede
  Det kan jeg så ikke . . . .men jeg kan løbe 100 meter :-) … og det er da en start
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Thomas Enghave Olsens billede
  Så tog jeg endelig hul på det, jeg i mange år har planlagt, nemlig at løbe mit første marathonløb.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk