På med løbeskoene og ud at nyde en fridag

Newrunners billede

I morgen er det fredag d. 22. april, og så er der dømt helligdag for alle pengene. Jeg har længe ventet på en fridag, så jeg glæder mig over den forlængede weekend, som jeg går i møde. Selvom jeg har fri i morgen, har jeg ikke tænkt mig at sove længe og ligge på sofaen hele dagen. I stedet har jeg ambitioner om, at jeg skal finde mine løbesko frem og ud i naturen.

Jeg er stadig en smule øm i benene efter sidste løbetur, men det skal naturligvis ikke stoppe mig. Det er netop lykkedes mig at finde et meget interessant begynderprogram, som jeg forsøger at følge så godt som muligt. Jeg valgte at gå udkig efter et begynderprogram efter et godt råd fra en bruger på Motionslob.dk. Det er dejligt, at man kan hjælpe hinanden og komme med gode råd på den måde.

God forlænget weekend til jer :-)

Links

Om bloggen

Newrunners billede
Jeg er en ny løber med store ambitioner og målsætninger

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14818:

Sonny Thestrup Nielsens billede
Efter et større vægttab vil jeg gerne presse mig selv til at kunne komme til at løbe et Marathon i...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk