På vej til et sundere liv med en saftpresser

Fremads billede

Hvis jeg vidste hvor meget en saftpresser kunne gøre for min sundhed, så havde jeg købt den for længst. For 2-3 uger siden købte jeg en ny saftpresser, fordi jeg er vild med at drikke friskpresset juice. Det mente jeg var et rigtig godt alternativ til både kaffe, cola og andre usunde drikke. De seneste uger har jeg fået en ny rutine med at drikke friskpresset juice, og jeg har allerede oplevet bemærkelsesværdige resultater. Jeg drikker hjemmelavet på følgende tidspunkt:

  • Morgenmad klokken 07:45 (400 ml. juice - grøntsagsjuice)
  • Mellemmåltid klokken 14:00 (400 ml. juice - frugtjuice)
  • Aftensnack / mellemåltid klokken 20:00 (500 ml. juice - friskpresset juice med både frugt og grønt)

Jeg drikker altså friskpresset juice 3 gange om ugen, og jeg er helt vild med det. Jeg forsøger at variere mellem, hvilke frugter og grøntsager jeg bruger, så jeg ikke kører træt i den samme smag. Jeg laver altid friskpresset juice til hele dagen, når jeg står op om morgenen. Så tager jeg min saftpresser frem og finder de lækreste frugter og grøntsager frem for køleskabet. 

Jeg gav 1200 kr. for min saftpresser, og det har vist sig at være givet rigtigt godt ud. Mit forbrug af sodavand, kaffe og saftevand er minimalt. Resultatet af den store mængde friskpresset juice er, at jeg har mere energi og overskud i hverdagen, ligesom jeg har fået det bedre med min mave, og jeg har tabt mig adskillige kilo. 

Om bloggen

Fremads billede
Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og sportsudstyr.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13917:

Ingrid Pedersens billede
Jeg er 60 år og har løbet i snart 4 år. Løber ca 3 gange om ugen - lige pt to længere og en...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør