Lille opdatering på min fremgang

David Jensens billede

Hej derude :)

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, begyndte jeg for ca. 8 måneder siden på at løbetræne. I starten var det bare for at smide noget overskydende fedt efter en ordentlig omgang bulking, men løbetræningen endte rent faktisk med at blive en særiøs hobby for mig. Det blev faktisk en så særiøs hobby, at jeg tilmeldte mig Hamburg marathon, som bliver afholdt her i April.

Pt ser mit træningsprogram sådan her ud:

 • Man: Intervaltræning
 • Tir: 10
 • Ons: 16
 • Torsdag: Hviledag
 • Fredag: 22 km
 • Lørdag: 10 km
 • Søndag: 3 km

Min træning skrider rigtig fint frem ad - og jeg er nu meget sikker på at kunne gennemføre marathonet uden de store problemer. Dog vejer jeg stadigvæk lidt for meget efter at have bulket. Derfor er jeg begyndt på et styrketræningsprogram, som jeg fandt her.

Grunden til at jeg er så opsat på at tabe mig er, at det forbedrer ens løbeøkonomi, desto mindre man vejer. Det er i hvert fald hvad jeg har forstået, i må meget gerne rette mig, hvis jeg tager fejl. Samtidigt ville det også være dejligt at få min gamle sixpack tilbage ;)

God træning derude! :)

Om bloggen

David Jensens billede
Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Andreas Skjæmt Andersens billede
  Beretningen om min rejse fra sofaen til løbeskoene.
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...
 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.
 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15490:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk