Lille opdatering på min fremgang

David Jensens billede

Hej derude :)

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, begyndte jeg for ca. 8 måneder siden på at løbetræne. I starten var det bare for at smide noget overskydende fedt efter en ordentlig omgang bulking, men løbetræningen endte rent faktisk med at blive en særiøs hobby for mig. Det blev faktisk en så særiøs hobby, at jeg tilmeldte mig Hamburg marathon, som bliver afholdt her i April.

Pt ser mit træningsprogram sådan her ud:

 • Man: Intervaltræning
 • Tir: 10
 • Ons: 16
 • Torsdag: Hviledag
 • Fredag: 22 km
 • Lørdag: 10 km
 • Søndag: 3 km

Min træning skrider rigtig fint frem ad - og jeg er nu meget sikker på at kunne gennemføre marathonet uden de store problemer. Dog vejer jeg stadigvæk lidt for meget efter at have bulket. Derfor er jeg begyndt på et styrketræningsprogram, som jeg fandt her.

Grunden til at jeg er så opsat på at tabe mig er, at det forbedrer ens løbeøkonomi, desto mindre man vejer. Det er i hvert fald hvad jeg har forstået, i må meget gerne rette mig, hvis jeg tager fejl. Samtidigt ville det også være dejligt at få min gamle sixpack tilbage ;)

God træning derude! :)

Om bloggen

David Jensens billede
Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • jørgen Pedersens billede
  start løbetid på 5 km er 00:28:44, så der er plads til forbedring
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13991:

Nils Vests billede
Motion løber +50 Løber gerne 1/2 marathon og en enkelt marathon ind i mellem

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør