Lille opdatering på min fremgang

David Jensens billede

Hej derude :)

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, begyndte jeg for ca. 8 måneder siden på at løbetræne. I starten var det bare for at smide noget overskydende fedt efter en ordentlig omgang bulking, men løbetræningen endte rent faktisk med at blive en særiøs hobby for mig. Det blev faktisk en så særiøs hobby, at jeg tilmeldte mig Hamburg marathon, som bliver afholdt her i April.

Pt ser mit træningsprogram sådan her ud:

 • Man: Intervaltræning
 • Tir: 10
 • Ons: 16
 • Torsdag: Hviledag
 • Fredag: 22 km
 • Lørdag: 10 km
 • Søndag: 3 km

Min træning skrider rigtig fint frem ad - og jeg er nu meget sikker på at kunne gennemføre marathonet uden de store problemer. Dog vejer jeg stadigvæk lidt for meget efter at have bulket. Derfor er jeg begyndt på et styrketræningsprogram, som jeg fandt her.

Grunden til at jeg er så opsat på at tabe mig er, at det forbedrer ens løbeøkonomi, desto mindre man vejer. Det er i hvert fald hvad jeg har forstået, i må meget gerne rette mig, hvis jeg tager fejl. Samtidigt ville det også være dejligt at få min gamle sixpack tilbage ;)

God træning derude! :)

Om bloggen

David Jensens billede
Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Vanposts billede
  Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14107:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Samsø Marathon 2019