Gennemført

David Jensens billede

Hej igen,

Så er jeg klar med en lille opdatering på mit lille marathon-projekt.

Forrige uge lykkedes det mig, at gennemføre Hamburg marathon på tiden fire timer og tyve minutter. Jeg er okay tilfredds med tiden, selvom jeg havde håbet på at komme under de eftertragetede fire timer, men det må blive næste gang ;)

Nu har jeg skåret en anelse ned på løbetræingen, og er gået all in på fitness og styrketræning. Jeg ville nemlig rigtig gerne opbygge noget mere muskelmasse og dermed få en veltrimmet six pack - og derfor er jeg begyndt at følge en blanding af dette six pack program og et standard HST-program

Jeg er specielt blevet rigtig glad for disse maveøvelser:

 • Evil-wheel
 • Planken
 • Hanging leg raises

Fortsat god tirsdag derude! :)

Om bloggen

David Jensens billede
Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Ann-Dortes billede
  Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15491:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk