Gennemført

David Jensens billede

Hej igen,

Så er jeg klar med en lille opdatering på mit lille marathon-projekt.

Forrige uge lykkedes det mig, at gennemføre Hamburg marathon på tiden fire timer og tyve minutter. Jeg er okay tilfredds med tiden, selvom jeg havde håbet på at komme under de eftertragetede fire timer, men det må blive næste gang ;)

Nu har jeg skåret en anelse ned på løbetræingen, og er gået all in på fitness og styrketræning. Jeg ville nemlig rigtig gerne opbygge noget mere muskelmasse og dermed få en veltrimmet six pack - og derfor er jeg begyndt at følge en blanding af dette six pack program og et standard HST-program

Jeg er specielt blevet rigtig glad for disse maveøvelser:

 • Evil-wheel
 • Planken
 • Hanging leg raises

Fortsat god tirsdag derude! :)

Om bloggen

David Jensens billede
Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Peder Ls billede
  Det er fedt at være i form Det er fedt at være i live
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Søren Larsens billede
  Her på bloggen vil jeg logge mine træninger, skrive lidt om mine mål og hvordan det går med at nå disse
 • Per
  Pers billede
  Følg Michael og mig op til, og under vores tur Kattegat Rundt i løbesko og på cykel i maj/juni 2014

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14605:

Asger Laursens billede
Medarrangør af LØB FOR EN HJERTESAG

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk