Søndags tanker.

MM64s billede

 Dette er mit første blog indlæg ever - har ofte overvejet at blogge, men har ikke vidst hvad jeg ville blogge om, pludselig gik det op for mig, at blogge om mine løbeture ville måske hjælpe mine ofte negative energier som præger mine ture.

Jeg har løbet i 4-5 år, aldrig over 10-13 km pr tur. Så jeg er vel det der kaldes motionsløber.angel

Jeg sidder og tænker over ugens løb - og hvad jeg skal gøre for at forbedre mine tider, hvad jeg skal gøre for komme ud af den der "jeg kan ikke" rolle.

Jeg dunker mig selv ved hver tur, aldrig føler jeg mig god nok, jeg er for langsom, den mindste lille ting gør min tur dum, det kan være en følelse af min sko er snørret anderledes, det kan være rigtig mange ting. Som jeg godt ved er totalt latterlige og jeg ved jeg sætter alt for store krav i stedet for blot nyde overhovedet at være løber.smileyyes

Mine næste tanker er, hvad kan jeg reelt gøre for at fjerne den negative energi?

Hvordan forbedrer jeg mine tider, hvordan finder jeg muligheder frem for begrænsinger?

Det må være mit projekt ud i fremtiden, lade mig være tilfreds med jeg kommer afsted, være tilfreds med de tider jeg nu en gang præsterer.

Men, ligger nogle inde med nogle gode løbeprogrammer, f.eks et 10km program - uden for mange interval dage, så er jeg gerne modtager.yes

 

 

#1

Anonyms billede

Hej
Når du har løbt 4-5 år, må du jo trods alt have opnået en rutine i at komme ud, selvom det er surt.
Har du prøvet at løbe med musik? Det kan måske få tankern et andet sted hen end på små problemer.

Ellers kan jeg anbefale at find forskellige ruter. Det giver nye indtryk og glæde ved løbet. Giv dig selv nogle udfordringer undervejs. Spurt hen til næste træ el.lign.

Håer du bliver gladere. Det er sgu fedt at løbe :-)

 

Om bloggen

MM64s billede
Tålmodighed er ikke min stærke side.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Asmund Bramss billede
  BedemandPris er websitet hvor du kan finde alle bedemænd samlet samme sted. Find viden om prissætning, lokalitet og anmeldelser fra alle danske bedemænd. Så i stedet for at lede flere steder, kan du...
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • brian dollerups billede
  træning fra menisk-skade til marathon 18 sep 2011 viborg citymarathon...pride is forever
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Lynnes billede
  I am English, live in Denmark, a beginner runner, and have signed up to run my first marathon next year, Copenhagen Marathon!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14685:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk