De første kilometre med Motionslob.dk

Melindas billede

Så har jeg fået de første par kilometre i benene efter starten på min blog her hos motionslob.dk. Jeg var i dag ude på en lille løbetur hvor jeg integrerer så mange bakker så muligt og faktisk løber én kort rute/runde 3 gange for, at få masser af uphill løb med. Jeg har oplevet en utrolig fremgang rent styrkemæssigt efter jeg er begyndt, at løbe en masse på bakker. Det presser dine quads meget mere og det gavner virkelig når man skal sætte tempoet lidt op også på flade distancer. 

Dagens løbetur:

 • 4 Kilometre
 • 3 Runder
 • 6 Bakker med gode stigninger

Er der andre som også har gode erfaringer med bakkeløb?

Vi snakkes alle sammen :)

Om bloggen

Melindas billede
Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan bruge min blog til enten inspiration, viden eller hyggelig underholdning.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Vanposts billede
  Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14061:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør