De første kilometre med Motionslob.dk

Melindas billede

Så har jeg fået de første par kilometre i benene efter starten på min blog her hos motionslob.dk. Jeg var i dag ude på en lille løbetur hvor jeg integrerer så mange bakker så muligt og faktisk løber én kort rute/runde 3 gange for, at få masser af uphill løb med. Jeg har oplevet en utrolig fremgang rent styrkemæssigt efter jeg er begyndt, at løbe en masse på bakker. Det presser dine quads meget mere og det gavner virkelig når man skal sætte tempoet lidt op også på flade distancer. 

Dagens løbetur:

 • 4 Kilometre
 • 3 Runder
 • 6 Bakker med gode stigninger

Er der andre som også har gode erfaringer med bakkeløb?

Vi snakkes alle sammen :)

Om bloggen

Melindas billede
Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan bruge min blog til enten inspiration, viden eller hyggelig underholdning.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...
 • Tinas billede
  Min egen blog om mit forløb....
 • Mathiass billede
  Jeg elesker at løbe og give service du kan bruge på at borbedre din egen løb!
 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15211:

Jannick Kjærgaards billede
Motionsløber 44 år

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk