De første kilometre med Motionslob.dk

Melindas billede

Så har jeg fået de første par kilometre i benene efter starten på min blog her hos motionslob.dk. Jeg var i dag ude på en lille løbetur hvor jeg integrerer så mange bakker så muligt og faktisk løber én kort rute/runde 3 gange for, at få masser af uphill løb med. Jeg har oplevet en utrolig fremgang rent styrkemæssigt efter jeg er begyndt, at løbe en masse på bakker. Det presser dine quads meget mere og det gavner virkelig når man skal sætte tempoet lidt op også på flade distancer. 

Dagens løbetur:

 • 4 Kilometre
 • 3 Runder
 • 6 Bakker med gode stigninger

Er der andre som også har gode erfaringer med bakkeløb?

Vi snakkes alle sammen :)

Om bloggen

Melindas billede
Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan bruge min blog til enten inspiration, viden eller hyggelig underholdning.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • MM64s billede
  Tålmodighed er ikke min stærke side.
 • Per
  Pers billede
  Følg Michael og mig op til, og under vores tur Kattegat Rundt i løbesko og på cykel i maj/juni 2014
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...
 • Louise Andersens billede
  Her vil jeg kort og godt skrive om mine løbe ture og de motions løb jeg deltager i :)
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14246:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Guldbæk løbet

Bliv medlem af løberne.dk