Kan de, så kan jeg også.

Tonnys billede

Sidder og surfer lidt rundt på yotube.com og faldt over nogen som løber ultra marathon. dette er så løbet kaldet "The Spartathlon".

Mener ikke at jeg kan gennemføre det, eller nogen sinde ville være i stand til det. men fik mig til at tænke over det med at komme igang igen. kan jo ikke være så svært. Men med en datter på 3 måneder, og et job som chauffør, og svingende arbejds tider er det ikke nemt at passe ind. Når jeg skriver det. så lyder det jo som verdens dårligste undskyldning. Skoene står bare og venter på at blive støvet af.

Tror jeg bider i det "sure" æble på mandag, trækker skoene på, og løber en lille test tur. bare for at prøve benene af.

Om bloggen

Tonnys billede
Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • pt65s billede
  Her vil jeg, forsøge at beskrive mit forsøg på at blive løber..
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14061:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør