Marathon skole

Per Hussmanns billede

I et forsøg på at få flere løbere til at løbe marathondistancen vil Aabenraa Bjergmarathon tilbyde løbere at deltage i et træningsforløb, der skal motivere og hjælpe løberne til at komme i den rette form til marathonløbet.

 

At træne sig op til et marathonløb på en god og fornuftig måde kræver en veltilrettelagt træningsplan. Vi synes at det er vigtigt at hele dit træningsforløb bliver en sjov og motiverende oplevelse, således at du efter Aabenraa Bjergmarathon 2013 kan se tilbage på forløbet som en positiv oplevelse for dig.

 

Dette forløb har fået navnet: Klub Bjergmarathon. Det er ikke en klub i ordets bogstavelige forstand, men et koncept hvori der indgår følgende:

  • Personlig marathontræningsplan fra Multirunner.dk 
  • 8 Løbeevents med foredrag eller workshop om træning, løbeteknik, motivation og kost
  • Online sparring og support fra Klub Bjergmarathon trænerteam
  • Craft Løbejakke
  • Gratis startnummer til Aabenraa Bjergmarathon 2013 inkl. funktionel løbe T-shirt fra Craft

Ved at deltage i Klub Bjergmarathon vil du blive klædt rigtigt på, og du vil få den hjælp og sparring du har brug for, så du føler dig sikker og klar til den store dag.

 

Du vil få en personlig dynamisk træningsplan fra Multirunner.dk. Træningsplanen tager udgangspunkt i din aktuelle form og din målsætning, og den vil hele tiden tilpasse sig til den træning du får gennemført.

Ved siden af din personlig træningsplan har du mulighed for at få hjælp og sparring fra en række kompetente løbetrænere fra Multitesta.

Du vil til enhver tid kunne stille spørgsmål til os, som vi vil tilstræbe at besvare indenfor 24 timer.


Hver måned vil du desuden have mulighed for at deltage i en række events, hvor vi går i dybden med en lang række løberelaterede emner som f.eks. træning, løbeteknik, kost, motivation og marathonstrategi.


Du vil således også selv lære meget om løb, og du vil efter forløbet have en rigtig god forståelse for og en viden om, hvordan du skal træne. I den forbindelse har Bjergmarathon indgået et samarbejde med Multitesta / Multirunner og nogle kompetente trænere, bl.a. Ole Staugaard og den tidligere OL, VM og EM løber Gitte Karlshøj. 

Er du interesseret kan du læse en detaljeret beskrivelse på bjergmarathon.dk  

Jeg håber vi ses i "klubben".

Billeder

#1

Petra Andersens billede

Super spændende initiativ - og prisen synes jeg er mere end fair!

Om bloggen

Per Hussmanns billede
Her vil jeg, som supplement til vores FB side, poste relevante info og oplevelser som formand for Aabenraa Bjergmarathon.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk