små skridt i den rigtige retning ....

Jyt's billede

Så løber jeg dælme igen smiley ......  

Jeg har døjet - VIRKELIG døjet - med skinnebensbetændelse. Noget jeg - naturligvis - gik med alt alt for længe før jeg besluttede, at det nok ikke kunne løbes væk blush          Al sport blev kommanderet på pause af fys. i mere end et år ... løb, Zumba gymnastik .... alt ....  

Nu er jeg så begyndt, at løbe igen..  ... under kyndig vejledning af fysio og en liste med div. øvelser til at styrke mine "løse" ankler ...

Jeg løber (foreløbig på løbebånd) 2-3-gang om ugen ... ikke langt .... bestemt nej, men længere end jeg har gjort i flere år  .....Faktisk følger jeg et nybegynderprogram og selvom jeg mentalt kan løbe længere så har jeg trods alt indset, at jeg må gøre, hvad der bliver sagt og følge det slavisk .........     

Jeg laver mine øvelse stort set hver dag (jeg HAR indset vigtigheden af dem) og jeg styrketræner et par gange om ugen  (mest fordi der er blevet liiige rigelig af mig) 

Jeg mærker en smule ømhed/irritation under løb, men fysio er ikke bekymret og så er jeg jo heller ikke wink  

 

Delmålet er et 5km løb i maj ......  det burde være muligt .........smiley

 

 

Om bloggen

Jyt's billede
Det kan jeg så ikke . . . .men jeg kan løbe 100 meter :-) … og det er da en start

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15211:

Jannick Kjærgaards billede
Motionsløber 44 år

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk