Løbe start med XXL

pt65s billede

Mit forsøg på at blive løber startede i april måned med en reklame spot på den lokale tv kanal. Den lokale løbeklub, havde i samarbejde med det lokale sundhedscenter startet i projekt op, kaldet XXL-løb. Som titlen antyder er det et projekt for overvægtige mennesker. Der var et intromøde, og der var stor tilslutning. Nå, me oplæget fra trænere og sundhedspersoner lød ok, så torsdag den 12/4 2012 spændte jeg løbeskoene på for 1 gang i mange år. Det blev/bliver trænet efter devisen, gå - løb - gå. I starten var det mest gå, men langsomt, blev gåturen vekslet til løb. PT er det 1min gå - 7 min løb gange 3. Det er et meget socialt hold vi er på, og tror jeg er en fordel. I starten var der kun træning 2 gange, men vi blev opfordret til at finde tid til en ekstra gang. Vi er så nogle fra holdet der mødes en gang ekstra for lige at holde motivationen oppe hos hinanden. Jeg deltog i mit første "rigtige" løb sidste søndag, Rubjerg Knude løb, 5 km, en fed følelse at blive klappet i mål. Det giver blod på tanden til at prøve mere. :-) Jeg vil på denne blok, forsøge at holde jer opdateret, og dele glæder og sorgen, løbemæssigt.

 

P.S Så har der jo osse været bivirkninger. Løb har fjernet min trang til slik, og fjernet 9 kg siden april, og det synes jeg er ok!!!!

#1

Tomass billede

Flot! Keep running :-)

 

#2

Dorthes billede

Det er dælme flot Per - og meget inspirerende :)

Keep your shoes on ;)

#3

Sune Hundebølls billede

Ja. Det er fedt at løbe i mål efter en flot indsats ;-)

Godt løbet!

#4

pt65s billede

Hej igen

 

Lige en update. I mit første indlæg smuttede der et par detaljer, ikke uvæsenlige detaljer. Dette livslange projekt, indvolverer mange personer som skal nævnes. B.la mange andre min kone (Susie) som startede sammen med mig, men hun er desværre blevet skadet i processen, men vi skal nok få hende på banen igen. De trænere (Birthe, Cecillie, Mariann og Stine) som har måtte lægge øre til mange bandeord ude på ruten når det har været hårdt og træls. 

Jeg har besluttet mig for at deltage i Skagens Maraton, dog kun på 5 km rute. Mere om dette senere..

 

Dette var updaten..

#5

pt65s billede

Hej alle.

 

I går satte jeg personlig rekord. 7 km!!! Det kan jeg godt mærke i dag. Øm i lårene og øm i knæene. Det er dog et skridt på den vej der hedder 10 km, men det tror jeg først det bliver til næste år. Det gør hellere ikke noget. Løb, det er bare mig, nu. yes

 

Keep smiling.

#6

pt65s billede

Hej igen.

 

Så er skagen maraton 5,5 km overstået. Godt løb, dejligt vejr. Kan anbefales. Startede lidt for hårdt ud, det kunne mærkes til sidst, men er ikke utilfreds med min tid. Næste år se vi om det kan blive en længere distance. 

Træningsmængden vokser stille og roligt, næste mål bliver 10 km, med indlagte gåpauser..

 

DBH

Per

#7

pt65s billede

Hej igen

Så kommer testen til 10 km, i morgen. Håber det går. Det er heldigvis sammen med kompetente løbere, der forstår at samle op når man kommer for langt bagud. Ellers er træningsmængden stabil, men længden på træningspassene er blevet længere. Skader er jeg heldigvis sluppet for, lidt øm ind imellem, men det er hurtig ovre..

 

DBH

Per

#8

Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede

Hej per.

Lige et klap på ryggen herfra. Super flot at du er kommet i gang med at løbe, det kan helt klart være med til at inspirere andre til at komme i gang. Er nysgerrig, hvordan gik de 10 km? 

 

#9

pt65s billede

Hej.

 

Her er en update. Siden sidst er der ikke sket det store. Min plan om 10 km, gik lidt i vasken. Ruten blev lavet om, men pyt, der kommer andre dage. Vægttabet fortsætter, nu er det over 14 kg, så nu sætter jeg ind med noget på kostsiden. Hælder en del til stenalderkost, så det skal prøves, 80 %. Ellers fortsætter jeg med løb 3 gange om ugen. Vi er en fast flok der holder hinanden op på at mødes. Det er dejligt for motivationen, at mødes med andre. Vi skiftes til at lave ruter, så det ikke er de samme veje hver gang. Det er faktisk rart..

 

Det var lidt nyt herfra. Håber snart der kan skrives 10 km på CV'et..

 

DBH

 

Per

#10

pt65s billede

Hej igen.

 

En nytårsupdate. Det er nu tid til at lave status. Mit løbeliv er fortsat, osse i december. Vi var på ferie, hvor løbetøjet var pakket ned, og blev brugt :-) Var ude 4 gange. Derefter gik der dog et stykke tid før jeg var afsted igen. Julen var ikke en så svær tid som jeg frygtede, holdt igen med kalorieindtaget, og løbeture blev det osse til. Mit mål for 2013 er stadig de 10 km, også vil jeg se om jeg ikke kan få hastigheden lidt op, så jeg lander på omkring 6,30 min pr km. pt er den lige under de 7 min. Det var alt for denne gang. Ny status, kommer snart..

 

DBH

 

Per

Om bloggen

pt65s billede
Her vil jeg, forsøge at beskrive mit forsøg på at blive løber..

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Peder Ls billede
  Det er fedt at være i form Det er fedt at være i live
 • Noris Sveistrups billede
  Når jeg løber, føler jeg mig som en fri fugl og jeg elsker den følelse af frihed, og glæde i mit hjerte. Det er ubeskrivelige følelser, der fylder mig med lykke og gør mine dage bedre.
 • Peter Hjortkjær Jørgensens billede
  Her på bloggen vil jeg fortælle om mine løb.
 • b-o-n-g-os billede
  har prøve at tilmelding mig.Eremitagemarathon.dk.Men adrssen er forkedt,er der nogen så kan hjælpe mig ? mvh anne christensen

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15608:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up