De første spæde skridt...

René Gadeberg Kellers billede

Nå!

Mit første blogindlæg nogensinde. Både her på siden og i det hele taget. Men en gang skal jo være den første og jeg håber bare at have noget der interesserer mulige læsere.

I dag så jeg kvindernes marathonløb under OL i London. Hold nu kæft... Jeg har i år løbet min hurtigste kilometertid på 4:31 og tænker at det da egentlig er meget godt når jeg først sådan for alvor er kommet igang igen i TORSDAGS. Men men men.... Her er der altså tale om en kilometertid på lige over 3:00 min. OVER 42 km!!! Puha, jeg har lang vej igen. Men jeg er determineret og vedholdende (indtil videre;o)). Jeg har nu på de sidste tre dage tilbagelagt 20 km og er da egentlig rimeligt tilfreds :o)

Som jeg har skrevet i min profil er jeg 35 år gammel og har altid løbet. Men nu er der alvor bag ordene og marathonløbet ligger og venter derude... Langt derude som det ser ud lige nu, men al 'begyndelse' er svær. Har nu lagt ud med bare at få nogle kilometer i benene og forventer at løbe den halve distance til foråret.

Men hvordan er det at løbe så langt? I foråret blev det til en 12 kilometer så jeg er da på vej :o) Men der er mange ting der skal 'læres' inden jeg når dertil; hvordan skal kræfterne disponeres, hvor høj skal min bpm være, hvordan og hvorledes med væskebalance? Overvejer at melde mig ind i en løbeklub, men tænker alligevel om det nu også er en god idé; løber jeg hurtigt nok, løber jeg langt nok osv.

Mange spørgsmål der skal besvares og sandsynligvis bliver besvaret inden for de næste par måneder...

Ikke et langt indlæg... ikke et sjovt indlæg... men en start :o)

 

Hilsen René

#1

Lars J.s billede

Hej René
Tillykke med starten og held og lykke med målet. Det er altid nemmere at motivere sig selv og træne struktureret, når man har et mål.

Det lyder som om, du har løbet lidt on and off og derfor har en vis grundform?? Ellers lyder det af lidt meget at have løbet 20 km. på tre dage med start i torsdags!! Men du har sikkert tjek på det, når du har løbet før...

Rigtig god træning :-)

Hilsen
Lars

#2

René Gadeberg Kellers billede
Hej Lars, Det er nok også i overkanten, men er bare så meget klar til at komme i gang for alvor :-) Jeg har som udgangspunkt planlagt minimum 1 dags hvile i mellem mine løb og gerne to mellem de længere distancer...

#3

Bjarkes billede
Hej René - det er naturligvis vigtigt at sætte sig ind i hvordan kroppen reagerer og hvad der er vigtigt i forhold til kost, væske og meget andet. Jeg tror dog det er vigtigt at sortere lidt i alt det man kan læse sig til. For mit vedkommende valgte jeg at stoppe med at ryge 31. december 2011 og samtidig var målet at gennemføre 21.1 km distancen i marts 2012, hvilket lykkedes mig i en fin tid. Jeg har i år gennemført 5 halvmarathon og har forsøgt mig med distancer på op til 27-28 km. Målet er nu marathon i april 2013. Jeg har naturligvis læst om løb men har mest lyttet til de signaler jeg får fra kroppen. Jeg vil mene at hvis du løber 20 km over få dage, burde du allerede nu overveje de 21.1 km for hvorfor vente : ) I forhold til at disponere kræfterne er det vigtigt ikke at starte ud som lyn og torden. Derefter er det bare at mærke efter om der efter 10-15 km er mulighed for at øge. Personligt har det at lære at styre vejrtrækningen været det der har givet mig de den bedste fremgang.. Held og lykke med træningen : ) Bjarke

Om bloggen

René Gadeberg Kellers billede
Her vil jeg prøve at beskrive min vej mod målet, som VAR et marathon inden jeg fyldte 40 år og nu BARE er et marathon. Alle er velkomne til at stille spørgsmål og kommentere på bloggen...

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15650:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up