2013

Sune Hundebølls billede

Når det kommer til løb, nåede jeg de vigtige mål i 2012. Jeg gennemførte Copenhagen Marathon og derefter 7 andre maratonløb.

Nu er det nye år begyndt. For mit vedkommende med influenza, men når jeg er oppe igen, skal der løbes videre. Første løb er 13. januar hvor der afholdes Vintermaraton i Kalundborg. Sygdommen må gerne snart være ovre.

Nærmest siden jeg startede med at løbe i sommeren 2011 har Sahara marathon været mit mål. Alle andre mål har været delmål for at blive klar til at løbe i Sahara.

Sahara marathon afholdes i slutningen af februar. Det er et solidaritetsløb i forhold til de mange flygtning fra Vestsahara, der siden midten af 1970erne har levet i flygtningelejre i Algeriet. Løbets mål er i en af flygtningelejrene.

Jeg føler mig nogenlunde klar til Sahara. Varmen bliver udfordringen og det er vanskeligt at varmetræne i januar og februar på vores breddegrader. Har dog tænke mig at tage alt for meget tøj på og så løbe på løbebånd i FitnessDK de sidste uger inden afrejsen.

Efter Sahara glæder jeg mig til forår og sommer. Jeg er ikke udpræget vinterløber. Kulde er ikke lige mig. Jeg overvejer seriøst at løbe 12 timer i august når der afholder 24 timers løb i Viborg. Det kræver mange kilometer i benene og en mere bevidst foderstrategi end jeg har nu.
Men mon ikke jeg ender med at stå til start den 10. august?

Om bloggen

Sune Hundebølls billede
Ord om løb og træning.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peder Ls billede
  Det er fedt at være i form Det er fedt at være i live
 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk