Under gulvbræderne

sukils billede

Normalt skal man restituere efter et hårdt træningspas og på den måde bygge sig selv op stærkere....... Det er logisk for alle andre end mig. Jeg ignorerer det og tror slet ikke det har nogen betydning for mig...... Denne fejl laver jeg igen og igen og får ikke tilpasset min træning, som iøvrigt er helt kaotisk. Sidste weekend skulle jeg løbe 10 km. testløb afholdt af Sparta. Først på selve dagen får jeg anskaffet et startnr. og tror jeg kan løbe mindst 4:15 min/km. og helst omkring 4:10 min/km. Det endte med ca. 43 min. En tid, som er ca. 2 minutter fra en god tid for mig.....

I uge 5 nedbryder jeg mig selv for fuld kraft eller i mindste fald er min træning virkningsløs, altså spild af tid.....

Søndag d. 29/1 løber jeg 4:18 min/km. 10 km. for fuld skrue (lidt under nornalt). Jeg er bare i dårlig form/træt så jeg ikke kan løbe hurtigere. Mit potentiale er ca. 4:00-4:05 min/km. på en 10 km. distance. Tirsdag aften giver jeg fuld skrue til spinning 1½ t., hvor jeg typisk kører 70-80 % af max. watt og springer pauserne over. (Mit bedste træningspas på en spinningscykel), Onsdag løber jeg 14 km. med 3 x 6 min. interval, hvor jeg løber ca. 4:00 min/km. på intervallerne (lidt under normalt). For mig er det fuld skrue, er helt færdig efter sådan et træningspas! Torsdags spinning, træt, men kommer igennem 1 1/4 t. (lidt under normalt). Lørdag fodboldkamp 2 x ½ t. hvor jeg løber og tackler igennem. Spiller efter klassisk engelsk måde med at forchecke og angribe boldholderen fysisk hårdt (okay kamp og indsats). Helt smadret fysisk med alle de samstød jeg fik undervejs i kampen ca. 8 hårde samstød, hvor jeg måtte bide i kunststofbanen. Søndag løb med Sparta til fælles marathon træning. Med en øm og udpint krop dagen efter fodboldkampen, løber jeg med 4:50 min/km. holdet og alligevel måtte jeg kæmpe hårdt for at komme igennem de 23 km. som var dagens distance. To semihårde træningpas og 3 hårde træningpas foruden styrketræning, svømning, badminton og småløb henover ugen, disse bør kun betegnes som restitutionstræningspas.

 

Jeg bygger ikke langsomt op, men fyre kanonen af så tit som muligt fordi det er sjovt. Jeg elsker at kæmpe og ikke bare løbe lige under mit AT-tempo.....  Enten får jeg hærdet min krop ellers får jeg ikke restitueret nok undervejs og rykker måske slet ikke ud ad stedet.....

Det må tiden vise, om min kaotiske/intuitive træning overhovedet har en virkning? Om jeg kan forbedre mig, når jeg skal deltage i stævner i år. 

 

Nej, glemte at veje mig de sidste 2 uger. Tror ikke at vægten går det rigtige vej, desværre. Vanens magt mht. mad/slik er næsten umuligt at bryde/omlægge. Har næsten tabt kampen på forhånd.

 

mvh. Sukil

 

#1

Schaarups billede

pyyhaa bliver squ nødt til sætte efter at have læst om den trænings mængde ..laugh

/ Schaarup

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13853:

Rune Stensvolds billede
Glad for løb og trekking, eller bare gåture. Medarrangør af det årlige 'Kilimanjaro Charity Run'...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør