Træner?

sukils billede

Ja, hvorfor ikke.....Næste måned starter jeg på et trænerkursus hos DGI med henblik på at starte et begynderhold for børn evt. med deres forældre, som gerne vil træne med! Efterhånden har jeg løbet i 6 år....Tiden går godt nok hurtigt og endnu har jeg ingen strukturet viden om løb, da jeg indtil videre har løbet mere lystbetonet og derfor ikke har læst noget faglitteratur om løb. Ups...det passer ikke jeg har næsten læst 1/3 af bogen "Tri" af Torbjørn Sindballe indenfor de sidste 3 måneder. En god og meget anvendelig bog med praktiske anvisninger til træning, men bogen er blevet væk........

Jeg har spillet skak i mange år i Ålsgårde skakklub både som barn og voksen. Nu lærer jeg børn skoleskak hver torsdag. En måde at betale af på gennem alle de år, hvor jeg har draget nytte af det arbejde som klubbens frivillige har ydet gennem årene. På samme måde vil jeg gerne bidrage til at vække børns naturlige lyst til at løbe i trygge rammer.  Jeg underviste i idræt en dreng (mellemtrinnet) som løb hurtigere end mig på sprintdistancen. Han kom med til skole-OL og vandt det hele........Alligevel valgte han at fortsætte med at spille fodbold, spild af talent! Der er masser af gode løbere blandt de børn jeg ser i min hverdag, men løb har desværre ingen anseelse og det skal der gøre noget ved! Man har vel lov til at drømme :-)

 

Nedenstående er min huskeliste for, hvad jeg skal igennem af stævner i år. Måske kommer der ændringer og evt. et par ekstra stævner?

Næste gang er på søndag, hvor jeg løber Sydkystens marathon. Et løb som jeg plejer at løbe.....også i år :-)

 

Mit program for 2014 so far 

1. Inlinerstævne i Næstved 18-19/1
2. Helsinki, 24 timer 22-23/2 
3. Sydkystens maraton 16/3 
ekstra. Spartas testløb ½ marathon 13/4

4. Alots DM 100 km. 26/4 

ekstra. 7,8 km. Copenhagen barefoot 4/5

5. Copenhagen maraton 18/5 usikker! Min søns konfirmation dagen før...
6. DM i 24 timers løb i Galøkken 24-25/5
7. 12RUN 6 timer 31/5
ekstra. Havnetri 8/6

8. Full Distance Fyn (Ironmandistance) 29/6
9. Burresø (½ Ironmandistance) 5/7
10. 700 km. på 1 uge i Vanløse 7-13/7 ikke smart, musikfestival....
11. 24 timer Skövde ultrafestival 1/8
12. Copenhagen Ironman 24/8
13. Copenhagen Inliner challenge 7/9
14. Powerrade ½ maratondistance 14/9 barfod
15. Cph. 6 hour run 25/10

 

mvh. Sukil 

 

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • kkartdecos billede
  Jeg vil skrive lidt om mine forberedelser frem til mit livs 2 Maraton i Hamborg 22. Maj 2011

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13991:

Nils Vests billede
Motion løber +50 Løber gerne 1/2 marathon og en enkelt marathon ind i mellem

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør