Restitution

sukils billede

Kan man løbe 120-140 km. om dagen flere dage i træk? I morgen vil jeg gøre et forsøg, men dog kun over 2 dage. ER formen tilstede eller er det et selvmord på nuværende tidspunkt? Ja, det mener jeg selv........I søndags var jeg i Kerteminde og lavede en ironman. Dagen efter fik jeg 2 træningspas. 8,5 km. om morgen og sidst på dagen et intervalpas på i alt 10 km. heraf 4x1000 m. tempo ca. 3:50 min/km. Det er en indikation, at jeg restituerer hurtigt efter et stævne. Et aspekt jeg har brugt en del tid på at nedbringe.

 

Jeg er træt og slidt før jeg skal løbe mere end 240 km. på 48 timer. Hele grundlaget for dette træningspas er netop at være træt og alligevel holde kroppen løbende time efter time. Mit problem er ikke længere af fysisk karakter. Jeg får ikke doms, betonlår eller krampe når jeg løber langt. Det er udelukkende det mentale som er mit svage punkt. Derfor skal jeg presser mig selv både fysisk og mentalt og på den måde hærde mig selv til at klare presset, når jeg er til stævner. Mit næste stævne er 1. august i Sverige, hvor jeg endnu engang vil prøve et 24 timers løb. Ja, jeg ved godt at det ikke vil lykkes, men håbet er der og den er stærk! Jeg venter på at vågne op med diamanter i benene på selve stævnedagen. Det er endnu ikke sket, men for enden af regnbuen.........

 

mvh. Sukil

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13325:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen