Mit mål for i år

sukils billede

Min nuværende form og træningsmængde, i forhold til sidste år, er markant dårligere end sidste år på samme tid. Jeg har ikke samme "drive" og indstilling til det at træne uanset tidspunkt på døgnet og vejret. Min vægt og kost er ligeså problematisk som sidste år. Min træning i klubben er utilfredsstillende. Mao. jeg er blevet mere realistisk med mine mål i forhold til min træningsindsats, så jeg håber, at det vil gå bedre i år end sidste år!

 

Jeg vil kun deltage i et 24 timers løb i år. Det bliver enten i Sverige i Skövde eller alternativt til DM i Grenå i august/september md. Jeg vil træne mindre og deltage i færre løb og på den måde måske få et bedre resultat? Målet er stadigvæk at løbe mindst 200 km. Mit første delmål bliver skudt igang d. 1 juni, hvor jeg skal løbe på Refshaleøen og helst tilbagelægge 125 km. efter 12 timer.

 

På længere sigt dvs. indenfor for de næste 2 år, er planen at løbe spartathlon og et 6 dages løb et sted i europa/asien. På det mere personlige plan, er udforskning af, hvad jeg kan og ikke kan især løbemæssigt, en sti jeg vil forfølge. I bund og grund løber jeg, fordi jeg vil slide mig selv i stykker, for at se, hvad der gemmer sig, når man skræller alt væk. Denne proces, som nok vil blive langvarigt, er spændende, fordi jeg ikke selv ved, hvad det vil ende med eller rettere sagt vil føre mig hen.

 

Da jeg var en dreng tilbage i starten af 70'erne, var jeg i Norge og besøgte en norsk familie en sommer med min far og storbror. Én af dagene lavede vi en picknick ved et mindre norsk fjeld. Stedet var fortryllende, himlen uendelig blåt, luften på en måde både varm og koldt. Der manglede måske en lilla ko med en stor tung bjælde, der åd det ultragrønne græs eller en blond pige med tykke fletninger, der sang om en hvid alperose. I dette overjordiske dejlige sted, løb jeg væk fra det ternede dug med den dejlige frokost. Væk fra dem jeg kendte, alt det jeg kunne. Stoppede op ved en rindende bæk, fik en tår vand og mærkede straks det iskolde vand, der løb gennem spiserøret og helt ned til mavesækken. Løb videre op ad bjerget, kom fri af nåletræerne og kom forbi et bælte uden beplantning. Derefter startede sneen, tempoet faldt straks og jeg sank dybt ned i sneen. Efterhånden blev det også så stejlt og kræfterne var ved at slippe op. Jeg måtte stoppe, så ud over terrænet, fik det godt med mig selv, selvom det var koldt. Udsigten fyldte mine lunger med en usynlig kraft og en komisk glæde. Jeg nåede langfra toppen, men mente jeg var i nærheden af den? Tilbageturen gik over sten og stok. Tilbageturen ned ad bjerget, har jeg ingen erindring om. Jeg ved nu som en gammel voksen mand, at jeg elsker, at løbe ned ad bakker, bjerge og trapper! Det er en urkraft helt tilbage til min tidligere barndom :-)

 

Denne fragmenterede oplevelse, ved jeg har haft en afgørende betydning for mit løb på en eller anden måde og for min videre udvikling. Hvis du kan se en kobling fra denne oplevelse fra min barndom og min passion for løb, så giv endelig lyd fra dig!

 

 

mvh. Sukil

 

 

 

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13916:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør