Lukket land

sukils billede

Endnu engang fejlede jeg i mine bestræbelser for at nå de magiske 200 km. Jeg er sådan set ikke trist til mode, at jeg ikke kan overvinde mig selv og klare at løbe over 200 km. Nu skal jeg ikke stirre mig blindt på ultraløb mere. Heldigvis er der mange andre ting i livet.......Mit næste større projekt er så småt ved at tage form i mit hovedet. Jeg vil gerne til Himalaya og vandre til basecamp 1. Har altid beundret, dem som satte livet på spil blot for at bestige et mytisk bjerg. Jeg har dog aldrig vandret før, så jeg er helt blank, men det skal nok gå. Ideén er at gøre det hele selv, flyvrejsen og vandreturen til den sitrende lejr uden brug af lokale hjælpere. 

De lange løb er knap så spændende som tidligere efter 28 ultraløb. Det bliver sidste år, hvor jeg bruger så meget tid på de lange distancer. På lørdag har jeg dog et 6 timersløb på Refshaleøen. Sidste gang var det et helvede at løbe der, nu prøver jeg det igen :-)

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13632:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør