Løse tænder

sukils billede

Dagene forsvinder og smerterne fra fortænderne som var nede at kysse asfalten, summer og er som skør porcelæn, som kan gå i stykker når som helst. Ca. 2 uger med uvished kombineret med fodboldkampe hele døgnet har sat sine spor i min træningsrytme. Jeg kan ikke sove, gider ikke at løbe langt, orker ikke stævner, mangler at ordne en hulens masse praktiske ting.....Jeg oplever at det hele hober sig op. Uheld kommer som regel i stimer og jeg har fået min del for denne omgang. Efter en downperiode kommer opturen......Denne bølge vil jeg fange og ride med hele vejen. Lade energien strømme ind i mitokondrier, der er klonet i en uendelighed. Denne opladning skal æde asfalt i store mængder den næste måneds tid.

 

Melfar 24 hour cycling challenge har jeg en løs aftale med min søn om at køre til næste år. Det er superfedt at have et fælles mål langt ude i fremtiden. Et træningspas, som jeg så frem til, var at løbe 700 km. på en uge. Heldigvis skal jeg til musikfestival i den samme periode og derfor må jeg justere på den oprindelige planlagte træning. Søndag d. 5 juli har jeg et tristævne Burresø 111. Mandag d. 6 juli vil jeg løbe 120-150 km. og dagen efter samme mængde. Samlet mængde vil ligge omkring 240-300 km. Sidste sommer løb jeg 500 km. på en uge. Nu skal den have en tak til opad. Er spændt på hvordan kroppen vil reagere på sådan en distance.

 

I går gik jeg til min tandlæge og han sendte strøm gennem mine fortænder. Jeg kunne mærke en svag strøm efter et stykke tid, så der er et håb om at tænderne, der er trykket tilbage, kommer til sig selv. Onsdag d. 9 juli skal jeg undersøges af tandlægen igen og jeg håber der er mere liv i tænderne til den tid......

 

 

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13632:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør