Løse tænder

sukils billede

Dagene forsvinder og smerterne fra fortænderne som var nede at kysse asfalten, summer og er som skør porcelæn, som kan gå i stykker når som helst. Ca. 2 uger med uvished kombineret med fodboldkampe hele døgnet har sat sine spor i min træningsrytme. Jeg kan ikke sove, gider ikke at løbe langt, orker ikke stævner, mangler at ordne en hulens masse praktiske ting.....Jeg oplever at det hele hober sig op. Uheld kommer som regel i stimer og jeg har fået min del for denne omgang. Efter en downperiode kommer opturen......Denne bølge vil jeg fange og ride med hele vejen. Lade energien strømme ind i mitokondrier, der er klonet i en uendelighed. Denne opladning skal æde asfalt i store mængder den næste måneds tid.

 

Melfar 24 hour cycling challenge har jeg en løs aftale med min søn om at køre til næste år. Det er superfedt at have et fælles mål langt ude i fremtiden. Et træningspas, som jeg så frem til, var at løbe 700 km. på en uge. Heldigvis skal jeg til musikfestival i den samme periode og derfor må jeg justere på den oprindelige planlagte træning. Søndag d. 5 juli har jeg et tristævne Burresø 111. Mandag d. 6 juli vil jeg løbe 120-150 km. og dagen efter samme mængde. Samlet mængde vil ligge omkring 240-300 km. Sidste sommer løb jeg 500 km. på en uge. Nu skal den have en tak til opad. Er spændt på hvordan kroppen vil reagere på sådan en distance.

 

I går gik jeg til min tandlæge og han sendte strøm gennem mine fortænder. Jeg kunne mærke en svag strøm efter et stykke tid, så der er et håb om at tænderne, der er trykket tilbage, kommer til sig selv. Onsdag d. 9 juli skal jeg undersøges af tandlægen igen og jeg håber der er mere liv i tænderne til den tid......

 

 

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Sune Hundebølls billede
  Ord om løb og træning.
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane
 • Preben Wassmanns billede
  Vi anbefaler tilskud fra Forever Living produktserie, og vil gerne være til stede og støtte i vejledning med vore anbefalinger under Himmelbjegløbet den 25. oktober og stiller løbende op og viser vor...
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13325:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen