Klar til nye udfordringer

sukils billede

Jeg har brug for at tænke klart og denne blog fastholder mit fokus på løb. Den røde tråd med at beskrive min udvikling som løber, er vigtig for mig at fastholde og derfor efter en lang pause, er jeg klar til nye udfordringer.

 

Min besættelse med at løbe 24 timers løb er stoppet. Det var hverken fugl eller fisk, distancen bragte mig ikke videre og gav mig mange mentale tæsk og satte min løbeudvikling tilbage. For at komme videre, har jeg definitiv droppet denne distance, som har været en slags mental mur, der har stoppet mig hver gang uden undtagelse....... 

 

Løb, især de lange distancer, er en slags byrde, der bliver konkret. Man kan mærke det, løbe igennem og måske i glimt opleve en frihed, et rum udenfor virkeligheden. Siden sidst har jeg deltaget i et 6 dages løb i Norge i 2015. Det var et fantastisk løb. Mit hjerte hungre efter at opleve det samme igen. Derfor har jeg tilmeldt mig et 6 dages løb i Ungarn i starten af maj md. 2016.

 

At være i gang mange dage i træk, passer godt til mig. Jeg kan godt lide at løbe langsom, holde en lav puls, uden at det gøre ondt i kroppen. Det passer mig bedre at være multidagsløber. Jeg har endelig fundet min rette hylde. Det er i den retning jeg søger udfordringer som både menneske og løber.

 

Normalt deltager jeg i ca. 10-15 stævner om året. I år prøver jeg at skære unødvendige småløb fra og holde fokus på 3 vigtige stævner.

1. 6 dages løb i Ungarn (maj md.) mål: 800 km.

2. 24 timers cykelløb på Fyn (juni md.) mål: 500-600 km.

3. En triple ironman distancen i Tyskland (juli md.) 11,4 km. svøm, 540 km. cykling og 126,5 km. løb

 

Mvh. Sukil

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Søren Johansens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13323:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen