Klar til nye udfordringer

sukils billede

Jeg har brug for at tænke klart og denne blog fastholder mit fokus på løb. Den røde tråd med at beskrive min udvikling som løber, er vigtig for mig at fastholde og derfor efter en lang pause, er jeg klar til nye udfordringer.

 

Min besættelse med at løbe 24 timers løb er stoppet. Det var hverken fugl eller fisk, distancen bragte mig ikke videre og gav mig mange mentale tæsk og satte min løbeudvikling tilbage. For at komme videre, har jeg definitiv droppet denne distance, som har været en slags mental mur, der har stoppet mig hver gang uden undtagelse....... 

 

Løb, især de lange distancer, er en slags byrde, der bliver konkret. Man kan mærke det, løbe igennem og måske i glimt opleve en frihed, et rum udenfor virkeligheden. Siden sidst har jeg deltaget i et 6 dages løb i Norge i 2015. Det var et fantastisk løb. Mit hjerte hungre efter at opleve det samme igen. Derfor har jeg tilmeldt mig et 6 dages løb i Ungarn i starten af maj md. 2016.

 

At være i gang mange dage i træk, passer godt til mig. Jeg kan godt lide at løbe langsom, holde en lav puls, uden at det gøre ondt i kroppen. Det passer mig bedre at være multidagsløber. Jeg har endelig fundet min rette hylde. Det er i den retning jeg søger udfordringer som både menneske og løber.

 

Normalt deltager jeg i ca. 10-15 stævner om året. I år prøver jeg at skære unødvendige småløb fra og holde fokus på 3 vigtige stævner.

1. 6 dages løb i Ungarn (maj md.) mål: 800 km.

2. 24 timers cykelløb på Fyn (juni md.) mål: 500-600 km.

3. En triple ironman distancen i Tyskland (juli md.) 11,4 km. svøm, 540 km. cykling og 126,5 km. løb

 

Mvh. Sukil

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...
 • RA
  RAs billede
  Løbshistorik og beretninger fra forskellige løb
 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13499:

Kennys billede
I like Color Guard. Appears boring? Not at all! I try to learn Hindi in my free time.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør