Klar til nye udfordringer

sukils billede

Jeg har brug for at tænke klart og denne blog fastholder mit fokus på løb. Den røde tråd med at beskrive min udvikling som løber, er vigtig for mig at fastholde og derfor efter en lang pause, er jeg klar til nye udfordringer.

 

Min besættelse med at løbe 24 timers løb er stoppet. Det var hverken fugl eller fisk, distancen bragte mig ikke videre og gav mig mange mentale tæsk og satte min løbeudvikling tilbage. For at komme videre, har jeg definitiv droppet denne distance, som har været en slags mental mur, der har stoppet mig hver gang uden undtagelse....... 

 

Løb, især de lange distancer, er en slags byrde, der bliver konkret. Man kan mærke det, løbe igennem og måske i glimt opleve en frihed, et rum udenfor virkeligheden. Siden sidst har jeg deltaget i et 6 dages løb i Norge i 2015. Det var et fantastisk løb. Mit hjerte hungre efter at opleve det samme igen. Derfor har jeg tilmeldt mig et 6 dages løb i Ungarn i starten af maj md. 2016.

 

At være i gang mange dage i træk, passer godt til mig. Jeg kan godt lide at løbe langsom, holde en lav puls, uden at det gøre ondt i kroppen. Det passer mig bedre at være multidagsløber. Jeg har endelig fundet min rette hylde. Det er i den retning jeg søger udfordringer som både menneske og løber.

 

Normalt deltager jeg i ca. 10-15 stævner om året. I år prøver jeg at skære unødvendige småløb fra og holde fokus på 3 vigtige stævner.

1. 6 dages løb i Ungarn (maj md.) mål: 800 km.

2. 24 timers cykelløb på Fyn (juni md.) mål: 500-600 km.

3. En triple ironman distancen i Tyskland (juli md.) 11,4 km. svøm, 540 km. cykling og 126,5 km. løb

 

Mvh. Sukil

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13632:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør