Hvorfor løber jeg?

sukils billede

Jeg forsøger at løbe, at løbe væk fra en verden med larm og kaos. Når jeg løber forsvinder tingene for en kort stund. Søen med ænderne, de nøgne træer, mennesker på stien der går en tur og den kolde blæst træder i baggrunden og deres fysiske tilstedeværelse mister deres betydning. Dette forstærkes især hvis jeg løber meget langt. Hver løbetur, hvor jeg løber alene, er et forsøg på at træde ind i en anden verden. Løb er blevet en søgen efter at lære mig selv bedre at kende. At rette blikket indad og glemme mine omgivelser for en stund.

Hvordan går det så med projektet? Elendigt, og heldigvis for det....... :)

Dette løbeår har budt på en perlerække af dårlige resultater fra min side. Modgangen har ikke knækket mig tværtimod har den givet mig lyst til at prøve det igen og igen. 

Copenhagen maraton - 6 dages løb i Ungarn - 24 timers cykelrace (Melfar) - tripel ironman (Lensahn) - 6 timers løb i Albertslund. Alle disse stævner gik op i hat og briller (useriøs tilgang til disse stævner fra min side).

 

Til næste år, håber jeg på bedre resultater og oplevelser! Mit fokus for næste år vil være at forbedre mig på maratondistancen. At kunne løbe steady pace på omkring de 3 timer vil afgjort være en kæmpe oplevelse for mig. Berlin 2017 glæder jeg mig mest til, hvor jeg vil løbe en maratondistance på inliners først og dagen efter Berlin maraton. Andre highligts er en tur rundt i Himalaya bjergene i april md. Copenhagen maraton, Melfar24, tripel ironman, europa mesterskab i 200 meter sprint for veteraner (Århus) og evt. et 24 timers løb efter sommerferien.

 

Mit langsigtede mål er at bygge min form langsom op til endnu et forsøg med et 6 eller 10 dages løb eller en 5-10 gange ironmandistance indenfor de næste 2-3 år. Det skal helst gøre lidt ondt før det bliver fantastisk......

 

Mvh. En mand der skal tabe sig gevaldigt, hvis ellers drømmene skal blive til noget.....

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.
 • Søren Larsens billede
  Her på bloggen vil jeg logge mine træninger, skrive lidt om mine mål og hvordan det går med at nå disse
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13737:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør