Hvorfor løber jeg?

sukils billede

Jeg forsøger at løbe, at løbe væk fra en verden med larm og kaos. Når jeg løber forsvinder tingene for en kort stund. Søen med ænderne, de nøgne træer, mennesker på stien der går en tur og den kolde blæst træder i baggrunden og deres fysiske tilstedeværelse mister deres betydning. Dette forstærkes især hvis jeg løber meget langt. Hver løbetur, hvor jeg løber alene, er et forsøg på at træde ind i en anden verden. Løb er blevet en søgen efter at lære mig selv bedre at kende. At rette blikket indad og glemme mine omgivelser for en stund.

Hvordan går det så med projektet? Elendigt, og heldigvis for det....... :)

Dette løbeår har budt på en perlerække af dårlige resultater fra min side. Modgangen har ikke knækket mig tværtimod har den givet mig lyst til at prøve det igen og igen. 

Copenhagen maraton - 6 dages løb i Ungarn - 24 timers cykelrace (Melfar) - tripel ironman (Lensahn) - 6 timers løb i Albertslund. Alle disse stævner gik op i hat og briller (useriøs tilgang til disse stævner fra min side).

 

Til næste år, håber jeg på bedre resultater og oplevelser! Mit fokus for næste år vil være at forbedre mig på maratondistancen. At kunne løbe steady pace på omkring de 3 timer vil afgjort være en kæmpe oplevelse for mig. Berlin 2017 glæder jeg mig mest til, hvor jeg vil løbe en maratondistance på inliners først og dagen efter Berlin maraton. Andre highligts er en tur rundt i Himalaya bjergene i april md. Copenhagen maraton, Melfar24, tripel ironman, europa mesterskab i 200 meter sprint for veteraner (Århus) og evt. et 24 timers løb efter sommerferien.

 

Mit langsigtede mål er at bygge min form langsom op til endnu et forsøg med et 6 eller 10 dages løb eller en 5-10 gange ironmandistance indenfor de næste 2-3 år. Det skal helst gøre lidt ondt før det bliver fantastisk......

 

Mvh. En mand der skal tabe sig gevaldigt, hvis ellers drømmene skal blive til noget.....

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.
 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Lynnes billede
  I am English, live in Denmark, a beginner runner, and have signed up to run my first marathon next year, Copenhagen Marathon!
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13489:

Mortens billede
Her løbet det meste af livet

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør