Hvorfor kan jeg ikke løbe over 200 km.

sukils billede

Inderst inde, ved jeg godt, at jeg ikke kan komme over de 200 km. Målet skulle være magisk, næsten uopnåeligt. Jeg ved inderst inde, at jeg ikke kommer over de 200 km. Hvis jeg opnåede mit mål, skulle jeg så stoppe med at løbe langt? Man kan også blive mere grådigt og ønske mere fra den samme skuffe. Det, jeg bedst kan lide, er nok den daglige dosis træning. Konkurrencer er mere et sted, hvor ambitionerne skal indfries og armene løftes højt. Nej, jeg bryder mig nok ikke så meget om disse situationer. Ofte løber jeg alene, selvom det tager 6 timer eller knap et døgn. Jeg har ikke brug for social samvær under et løb. Det fedeste ved løb er den nonverbale kommunikation, når man løber tempoløb og presser hinanden og der opstår et fællesskab under løbet.

 

Jeg ved, hvad der skal til for at opfyldet målet, men jeg tøver......Mit hjerte og krop siger nej til at smadre kroppen. Hvis man skal nå så langt, skal man kunne give sig selv 100 %. Æde sig selv og komme igennem den nødvendige smerte. Det er jeg ikke i stand til. Det sidste med at påføre sig selv en langtrukken smerte, der strækker sig over de næste par uger efter sådan en præstation. Jeg er i bund og grund en amatør som mangler det sidste der skal til for at komme til nirvana. Det sidste er bare en tom frase, som jeg slet ikke tror på. Et falsk billede, der havde som formål at skubbe mig i gang og holde dampen oppe. Det skal bare ikke lykkes og det er vel okay. Rejsen har indtil videre givet mig meget. Jeg har løbet 29 ultraløb indenfor de sidste 4 år og trænger til en pause, hvor jeg vil prøve noget andet indenfor løb eller sport. Konkret må det være andre distancer eller trail? Det giver god energi at prøve noget nyt, hvorefter man kan prøve lykken med et 24 timers løb på et senere tidspunkt. De næste 3 måneder vil jeg primært lave tri, hvor løbedelen er der styr på. De 2 andre discipliner svøm og cykling skal der lige kigges på.

 

Min motivation til disse ironmanstævner er godt nok lille, overvejer endda at droppe det første, da stævnet falder sammen weekend, hvor der afholdes personalefest. Hvad skal man vælge? Mit ultraløb i Sverige hænger også i en tynd tråd, da jeg nok skal til Italien sammen med familien. Hvis disse stævner glipper overlever jeg nok, håber jeg da.......

 

Mit løb i sidste weekend på Refshaleøen gik godt nok. DM i forrige weekend gik godt indtil jeg fik en mindre skade, som gav mig en anledning til at stoppe ;-) mens legen var god.  På torsdag skal jeg deltage i DM i beermiles som helt sikkert bliver sjovt. Pinsedag deltager jeg i havnetri på Islands brygge, hvor målet er at gennemføre det med et smil og få kickstartet min trisæson.

 

mvh. Sukil

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • Benny Mousings billede
  Jeg fik en nedslående nyhed på sygehuset d. 01-07-2013, hvor en læge og en sygeplejerske uafhængig af hinanden fortalte mig hvis jeg ikke gjorde noget nu så ville jeg ikke være til stede på denne...
 • Bramming IF Motions billede
  Udover testløbene, vil jeg på denne blog, forsøge at beskrive nogle af de løb jeg deltager i, men ikke selv skal være testløber på.
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13325:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen