Hvad skal jeg nu lave.....

sukils billede

Copenhagen marathon var en tung omgang med masser af sving........ Lagde ud med at løbe 4:30 min/km. Holdt dog kun til ca. 21 km. mærket, derefter løb jeg alene og farten faldt drastisk især på de sidste 10 km. Stemningen til løbet var skøn og der var visse steder fantastisk opbakning. På Droning Louise broen var der infernalsk larm, lavet af Nbro'er som bare kan skabe en fest udover det sædvanlige. At løbe igennem menneskemængden i bedste Alpe d'huez stil gav luft under vingerne og jeg kunne lykkelig spurte igennem, en vild opbakkende menneskemængde. København maraton er omdrejningspunktet for mit løberi uanset om jeg hader eller elsker løbet. Den er der altid uanset om jeg er fuld, så løber jeg den.......uanset om jeg ikke gider løbe, så løber jeg den, fordi det er et løb man skal løbe og der startede mit første løb nogensinde blot efter 1½ md. træning......

 

Hvad så, hvorfor nogle løb skal jeg prøve? Skal det være varmt, koldt, højt, i bjerg terræn, eksotisk?

Jeg ved det ikke? Hvis du har gode foreslag, så giv lyd fra dig.

 

Jeg ved, at jeg ikke vil adventure race eller samarbejde i en gruppe med at finde vej med et kort.......Er heller ikke meget for at gå undervejs i et løb..... :)

Jeg kan bedst lide at løbe, når det er koldt, alligevel vil jeg gerne svede og udfordres i varme omgivelser!

 

Et løb i Nepal (højde) eller i et polarområdet/koldt område kunne være en mulighed og det behøver ikke nødvendigvis være et ultraløb. En maratondistance vil også passe fint, så er der mulighed for også at opleve stedet både før og efter løbet.

 

En ting ligger dog fast. Jeg vil gerne løbe 200 meter sprint til europamesterskabet i atletik i Århus i 2017. Eneste ulempe er dog at blive god til sprint, kræver det at man styrketræner og det bryder jeg mig ikke om......hader at løfte vægt, kan heller ikke finde ud af det, desværre.........

 

Mvh. Sukil

 

 

 

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • ann levisens billede
  Jeg vil skrive om det at løbe med hoftedysplasi i begge hofter.
 • Brian dollerups billede
  gode råd om North Beach marathon til den 30 juni.
 • Ditte Egerrups billede
  Jeg tror bare let jeg bliver bitter når folk er bedre end mig og vil prøve at lære mig noget, så bloggen her, bliver en fortælling om mine erfaringer med at løbe og en masse brok over folk der er...

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 12942:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen