Hvad skal jeg nu lave.....

sukils billede

Copenhagen marathon var en tung omgang med masser af sving........ Lagde ud med at løbe 4:30 min/km. Holdt dog kun til ca. 21 km. mærket, derefter løb jeg alene og farten faldt drastisk især på de sidste 10 km. Stemningen til løbet var skøn og der var visse steder fantastisk opbakning. På Droning Louise broen var der infernalsk larm, lavet af Nbro'er som bare kan skabe en fest udover det sædvanlige. At løbe igennem menneskemængden i bedste Alpe d'huez stil gav luft under vingerne og jeg kunne lykkelig spurte igennem, en vild opbakkende menneskemængde. København maraton er omdrejningspunktet for mit løberi uanset om jeg hader eller elsker løbet. Den er der altid uanset om jeg er fuld, så løber jeg den.......uanset om jeg ikke gider løbe, så løber jeg den, fordi det er et løb man skal løbe og der startede mit første løb nogensinde blot efter 1½ md. træning......

 

Hvad så, hvorfor nogle løb skal jeg prøve? Skal det være varmt, koldt, højt, i bjerg terræn, eksotisk?

Jeg ved det ikke? Hvis du har gode foreslag, så giv lyd fra dig.

 

Jeg ved, at jeg ikke vil adventure race eller samarbejde i en gruppe med at finde vej med et kort.......Er heller ikke meget for at gå undervejs i et løb..... :)

Jeg kan bedst lide at løbe, når det er koldt, alligevel vil jeg gerne svede og udfordres i varme omgivelser!

 

Et løb i Nepal (højde) eller i et polarområdet/koldt område kunne være en mulighed og det behøver ikke nødvendigvis være et ultraløb. En maratondistance vil også passe fint, så er der mulighed for også at opleve stedet både før og efter løbet.

 

En ting ligger dog fast. Jeg vil gerne løbe 200 meter sprint til europamesterskabet i atletik i Århus i 2017. Eneste ulempe er dog at blive god til sprint, kræver det at man styrketræner og det bryder jeg mig ikke om......hader at løfte vægt, kan heller ikke finde ud af det, desværre.........

 

Mvh. Sukil

 

 

 

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...
 • Trine Rings billede
  Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)
 • Solvej Helvig Højstrands billede
  Som ny motionsløber ser jeg frem til at få gode ideer og feedback fra denne blog
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13360:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen

 • Yaktrax Pro

  Hvis du vil undgå faldskader, når du ...

  199,00 kr.
 • LED armbånd

  Effektivt LED lysarmbånd med rødt LED-lys, der både kan blinke eller lyse ...

  75,00 kr.