Hovedpine

sukils billede

Tingene går ikke min vej for tiden. Min fodskade forsvinder ikke og så sent som i dag, måtte jeg tager mine sko af, da jeg manglede knap 2 kilometer tilbage fra min tur på i alt ca. 18 kilometer. Min højre fod hæver og selvom jeg løsner mine snørrebånd, klemmer skoen min fod. Derfor løb jeg barfodet de sidste 2 kilometer hjem.

 

Mit løbehumør er i bund og mangler i den grad lysten til at give den en skalle og komme i form og ikke mindst tabe flere kilo. Langsomt svinder håbet og modløs må jeg konstatere at løbet bliver på andre præmisser. 

 

Normalt er jeg verdensmester til træning, elsker at løbe om kap og kæmpe hårdt på intervallerne. At jeg ikke indfrier mine egne mål til stævnerne betyder ikke så meget, blot jeg har gode træningspas at falde tilbage på......Min træning er tungt og ofte med hovedpine. Jeg har siden efteråret haft tinitus og det har virkeligt drænet min krop for positiv energi og glæden ved løb. 

 

Jeg giver ikke op. Rejsen og stævnet er betalt og jeg har absolut intet at tabe. Løbet, bliver en kamp mellem det onde og det gode. Jeg håber, at opleve en indre rejse, der forløser noget og giver mig håb om en større indsigt og afklaring. Hvis disse processer kommer i spil, er jeg mere end tilfreds med løbet. Om jeg får løbet 800 kilometer betyder alligevel ikke alverden, da jeg søger noget andet end kun at tilbagelægge en lang distance. Nej, at løbe langt, kan være hårdt, men at løbe længere end langt, håber jeg bliver en befrielse :)

 

Mvh. Sukil

 

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13325:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen