Hovedpine

sukils billede

Tingene går ikke min vej for tiden. Min fodskade forsvinder ikke og så sent som i dag, måtte jeg tager mine sko af, da jeg manglede knap 2 kilometer tilbage fra min tur på i alt ca. 18 kilometer. Min højre fod hæver og selvom jeg løsner mine snørrebånd, klemmer skoen min fod. Derfor løb jeg barfodet de sidste 2 kilometer hjem.

 

Mit løbehumør er i bund og mangler i den grad lysten til at give den en skalle og komme i form og ikke mindst tabe flere kilo. Langsomt svinder håbet og modløs må jeg konstatere at løbet bliver på andre præmisser. 

 

Normalt er jeg verdensmester til træning, elsker at løbe om kap og kæmpe hårdt på intervallerne. At jeg ikke indfrier mine egne mål til stævnerne betyder ikke så meget, blot jeg har gode træningspas at falde tilbage på......Min træning er tungt og ofte med hovedpine. Jeg har siden efteråret haft tinitus og det har virkeligt drænet min krop for positiv energi og glæden ved løb. 

 

Jeg giver ikke op. Rejsen og stævnet er betalt og jeg har absolut intet at tabe. Løbet, bliver en kamp mellem det onde og det gode. Jeg håber, at opleve en indre rejse, der forløser noget og giver mig håb om en større indsigt og afklaring. Hvis disse processer kommer i spil, er jeg mere end tilfreds med løbet. Om jeg får løbet 800 kilometer betyder alligevel ikke alverden, da jeg søger noget andet end kun at tilbagelægge en lang distance. Nej, at løbe langt, kan være hårdt, men at løbe længere end langt, håber jeg bliver en befrielse :)

 

Mvh. Sukil

 

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!
 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13499:

Kennys billede
I like Color Guard. Appears boring? Not at all! I try to learn Hindi in my free time.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør