Fik løbet den hjem.....

sukils billede

Min tripel ironman i Lensahn blev gennemført uden det store drama. Der var ikke tale om en kamp mellem liv eller død. Der var ikke tale om at presse kroppen eller sindet helt i bund. Jeg var ikke decideret glad da jeg passerede målstregen. Hvorfor dog ikke? Det hænger nok sammen med at jeg ikke fik presset mig selv nok til at få en stor oplevelse eller oplevede ikke en følelse af storhed eller glæde (manglende produktion af endofiner) ved dette stævne. Jeg blev dog klogere og ved nu at jeg aldrig kan presse mig selv, hvor der er en chance for et kollaps, da jeg rent overlevelsesmæssigt aldrig vil slippe kontrol med styring af mit løb og være afhængige af andres hjælp. En anden ting jeg opdagede var at konkurrencegenet ikke kunne aktiveres for alvor kun sporadisk. Jeg fik løbet de sidste 126 km. på en kontrolleret måde uden at presse mig selv ud over det sædvanlige. Hvor står jeg nu?

 

Ultratri minder om ultraløb, umiddelbart er det lettere for mig at lave ultratri end løb, så dette spor vil jeg fortsætte med også i den nærmeste fremtid. Næste step må være en quintuple i Mexico eller en deca ultra i Schweitz måske allerede til næste år?

 

Løbemæssigt er det ikke prangende men formen er blevet bedre efter stævnet i Tyskland, mener jeg. Derfor vil jeg holde formen ved lige og ikke mindst holde vægten nede ved at træne frem mod et 24 timers løb den 3. september. Der er en måned til dette stævne og løbet vil først og fremmest mest være en slags lang træningspas for at udmatte kroppen og sindet.

Billeder

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Lars Rexs billede
  Min blog skulle gerne kunne være en dagbog for noget der lykkedes.
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13045:

Jeanette Friis Pedersens billede
En frisk pige på 34 år, der elsker at løbe. Har indtil nu løbet flere 1/2 Marathon. Så mangler lige...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen