Fik løbet den hjem.....

sukils billede

Min tripel ironman i Lensahn blev gennemført uden det store drama. Der var ikke tale om en kamp mellem liv eller død. Der var ikke tale om at presse kroppen eller sindet helt i bund. Jeg var ikke decideret glad da jeg passerede målstregen. Hvorfor dog ikke? Det hænger nok sammen med at jeg ikke fik presset mig selv nok til at få en stor oplevelse eller oplevede ikke en følelse af storhed eller glæde (manglende produktion af endofiner) ved dette stævne. Jeg blev dog klogere og ved nu at jeg aldrig kan presse mig selv, hvor der er en chance for et kollaps, da jeg rent overlevelsesmæssigt aldrig vil slippe kontrol med styring af mit løb og være afhængige af andres hjælp. En anden ting jeg opdagede var at konkurrencegenet ikke kunne aktiveres for alvor kun sporadisk. Jeg fik løbet de sidste 126 km. på en kontrolleret måde uden at presse mig selv ud over det sædvanlige. Hvor står jeg nu?

 

Ultratri minder om ultraløb, umiddelbart er det lettere for mig at lave ultratri end løb, så dette spor vil jeg fortsætte med også i den nærmeste fremtid. Næste step må være en quintuple i Mexico eller en deca ultra i Schweitz måske allerede til næste år?

 

Løbemæssigt er det ikke prangende men formen er blevet bedre efter stævnet i Tyskland, mener jeg. Derfor vil jeg holde formen ved lige og ikke mindst holde vægten nede ved at træne frem mod et 24 timers løb den 3. september. Der er en måned til dette stævne og løbet vil først og fremmest mest være en slags lang træningspas for at udmatte kroppen og sindet.

Billeder

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • René Gadeberg Kellers billede
  Her vil jeg prøve at beskrive min vej mod målet, som er et marathon inden jeg fylder 40 år. Alle er velomne til at stille spørgsmål og kommentere på bloggen...
 • Jørgen Meier Sørensens billede
  En stor oplevelse med Stockholm maraton den 28.5. Vi var 10 (mandlige) løbere fra Morud (ved Odense) og alle kom fint igennem. Det har sin charme, at vi kommer flere af sted - nogle at dele løb og...
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 12942:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen