Fedtkuren 7. dag

sukils billede

Det gik hellere ikke bedre i dag. Jeg så meget træt ud, men fik dog gennemført sidste etape på 5 t. og 7 min. En rekord, der vækker lidt panderynken. En lang og slidsomt dag i Vanløse, hvor dagens første måltid blev indtaget ved 2 tiden om eftermiddagen. Kroppen er træt. Venstre ben okay. Højre ben har fået rice pga. mindre smerte ved anklen. For at korrigere min landing, har jeg overanstrengt min ankel......

 

De sidste par dage har jeg haft hovedpine. Vidste i starten ikke, hvad der var årsag til mine hovedsmerter. Efter at google lidt om LCHF, fandt jeg ud af, at det skyldes dannelse af acetone i forbindelse med nedbrydning af fedt til energi. Det passer, da jeg normalt bliver dårlig af opløsningsmidler i ex. alkydmaling og neglelaksfjerner. 

 

Jeg mener, at jeg ramte optimal ketose tilstanden :-) Desværre har jeg ikke en blodmåler med tilhørende sticks til måling af værdien af ketoner i blodet. Køber sættet til næste LCHF kur for at få en præcis måling om kroppen når at omstiller sig til fedtforbrænding.

Nedenstående tegn oplevede jeg mere eller mindre undervejs i mit forsøg. Øget energi kun delvis. Nedsat appetit på en måde, da jeg ikke har sat nogen øvre grænse for, hvor meget energi jeg kunne hælde indenbords og jeg gik ikke amok, selvom tag selv bordet var kedeligt uden slik/chips/sodavand!

TEGN for om kroppen er gået over til optimal fedtforbrænding:

Nedsat appetit, øget tørst, mærkelig smag i munden og acetone-agtig ånde, træthed og tunge ben, øget energi, hovepine.

 

Denne øvelse skulle gerne munde ud i en bedre løbepræstation og helst allerede næste weekend, hvor jeg skal løbe 24 timers løb i Helsinki.

 

Ben = 4 Maven = 7 Hovedet = 6 Vægt = 76,6 kg Sammenlagt distance = 256 + 42 = 298 km.

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13489:

Mortens billede
Her løbet det meste af livet

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør