Fedtkuren 7. dag

sukils billede

Det gik hellere ikke bedre i dag. Jeg så meget træt ud, men fik dog gennemført sidste etape på 5 t. og 7 min. En rekord, der vækker lidt panderynken. En lang og slidsomt dag i Vanløse, hvor dagens første måltid blev indtaget ved 2 tiden om eftermiddagen. Kroppen er træt. Venstre ben okay. Højre ben har fået rice pga. mindre smerte ved anklen. For at korrigere min landing, har jeg overanstrengt min ankel......

 

De sidste par dage har jeg haft hovedpine. Vidste i starten ikke, hvad der var årsag til mine hovedsmerter. Efter at google lidt om LCHF, fandt jeg ud af, at det skyldes dannelse af acetone i forbindelse med nedbrydning af fedt til energi. Det passer, da jeg normalt bliver dårlig af opløsningsmidler i ex. alkydmaling og neglelaksfjerner. 

 

Jeg mener, at jeg ramte optimal ketose tilstanden :-) Desværre har jeg ikke en blodmåler med tilhørende sticks til måling af værdien af ketoner i blodet. Køber sættet til næste LCHF kur for at få en præcis måling om kroppen når at omstiller sig til fedtforbrænding.

Nedenstående tegn oplevede jeg mere eller mindre undervejs i mit forsøg. Øget energi kun delvis. Nedsat appetit på en måde, da jeg ikke har sat nogen øvre grænse for, hvor meget energi jeg kunne hælde indenbords og jeg gik ikke amok, selvom tag selv bordet var kedeligt uden slik/chips/sodavand!

TEGN for om kroppen er gået over til optimal fedtforbrænding:

Nedsat appetit, øget tørst, mærkelig smag i munden og acetone-agtig ånde, træthed og tunge ben, øget energi, hovepine.

 

Denne øvelse skulle gerne munde ud i en bedre løbepræstation og helst allerede næste weekend, hvor jeg skal løbe 24 timers løb i Helsinki.

 

Ben = 4 Maven = 7 Hovedet = 6 Vægt = 76,6 kg Sammenlagt distance = 256 + 42 = 298 km.

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • A. Uldals billede
  Træning mod det første ultraløb
 • Fagerlunds billede
  Min beskrivelse af de motionsløb jeg har deltaget i.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13634:

åse kruse andersens billede
Løber motionsløb når mulighederne byder

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør