Fedtkuren 7. dag

sukils billede

Det gik hellere ikke bedre i dag. Jeg så meget træt ud, men fik dog gennemført sidste etape på 5 t. og 7 min. En rekord, der vækker lidt panderynken. En lang og slidsomt dag i Vanløse, hvor dagens første måltid blev indtaget ved 2 tiden om eftermiddagen. Kroppen er træt. Venstre ben okay. Højre ben har fået rice pga. mindre smerte ved anklen. For at korrigere min landing, har jeg overanstrengt min ankel......

 

De sidste par dage har jeg haft hovedpine. Vidste i starten ikke, hvad der var årsag til mine hovedsmerter. Efter at google lidt om LCHF, fandt jeg ud af, at det skyldes dannelse af acetone i forbindelse med nedbrydning af fedt til energi. Det passer, da jeg normalt bliver dårlig af opløsningsmidler i ex. alkydmaling og neglelaksfjerner. 

 

Jeg mener, at jeg ramte optimal ketose tilstanden :-) Desværre har jeg ikke en blodmåler med tilhørende sticks til måling af værdien af ketoner i blodet. Køber sættet til næste LCHF kur for at få en præcis måling om kroppen når at omstiller sig til fedtforbrænding.

Nedenstående tegn oplevede jeg mere eller mindre undervejs i mit forsøg. Øget energi kun delvis. Nedsat appetit på en måde, da jeg ikke har sat nogen øvre grænse for, hvor meget energi jeg kunne hælde indenbords og jeg gik ikke amok, selvom tag selv bordet var kedeligt uden slik/chips/sodavand!

TEGN for om kroppen er gået over til optimal fedtforbrænding:

Nedsat appetit, øget tørst, mærkelig smag i munden og acetone-agtig ånde, træthed og tunge ben, øget energi, hovepine.

 

Denne øvelse skulle gerne munde ud i en bedre løbepræstation og helst allerede næste weekend, hvor jeg skal løbe 24 timers løb i Helsinki.

 

Ben = 4 Maven = 7 Hovedet = 6 Vægt = 76,6 kg Sammenlagt distance = 256 + 42 = 298 km.

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Ann-Dortes billede
  Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...
 • Chan1317s billede
  Gardening, landscaping
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Kim Pedersens billede
  Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13325:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen