Fedtkuren 4. dag

sukils billede

Det bliver et kort indlæg.....Dagens tur var mentalt hårdt pga. regn og vind. Havde undervejs flere gange lyst til at smutte hjem og få varmen. Snacks kan jeg ikke undvære, har jeg fundet ud af........Blårbær med fløde smager vidunderligt.

 

Håber denne øvelse giver mig en bedre forbrændingsmotor ellers er det godt nok spild af tid.......Om 1½ uge tager jeg til Finland og løber et 24 timers løb. Har ingen store forventninger til løbet, da jeg ikke har kunnet træne normalt pga. min lægproblemer. Hvis de næste dage ikke snart giver mig bedre ben, ser det håbløs ud til konkurrencen. Pt. kan jeg kun løbe langsomt og ømheden sidder stadigvæk og få min skridtafvikling til at være mere krampagtigt. Spænder for meget i stedet for at slappe af både ved skulder og i selve landingen. 

 

Jeg mærker ikke noget til manglende væske ej heller energiindtag (undtagelsen var i søndags). Det som ærgrer mig er den forholdsvise lange restitutionstid. Jeg burde være mere frisk og kunne løbe uden ømme ben hver dag......Jeg håber ved at løbe langt hver dag, at kunne korrigere den måde jeg løber på (teknik) og derved slippe af med min skade, som jeg mener skyldes en uhensigtsmæssigt landing?

 

Ben = 6 Maven = 7 Hovedet = 6 Vægt = 76,4 kg. Samlet distance = 42 + 119 = 161 km.

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • Tinas billede
  Min egen blog om mit forløb....
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13154:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen