Fedtkuren 4. dag

sukils billede

Det bliver et kort indlæg.....Dagens tur var mentalt hårdt pga. regn og vind. Havde undervejs flere gange lyst til at smutte hjem og få varmen. Snacks kan jeg ikke undvære, har jeg fundet ud af........Blårbær med fløde smager vidunderligt.

 

Håber denne øvelse giver mig en bedre forbrændingsmotor ellers er det godt nok spild af tid.......Om 1½ uge tager jeg til Finland og løber et 24 timers løb. Har ingen store forventninger til løbet, da jeg ikke har kunnet træne normalt pga. min lægproblemer. Hvis de næste dage ikke snart giver mig bedre ben, ser det håbløs ud til konkurrencen. Pt. kan jeg kun løbe langsomt og ømheden sidder stadigvæk og få min skridtafvikling til at være mere krampagtigt. Spænder for meget i stedet for at slappe af både ved skulder og i selve landingen. 

 

Jeg mærker ikke noget til manglende væske ej heller energiindtag (undtagelsen var i søndags). Det som ærgrer mig er den forholdsvise lange restitutionstid. Jeg burde være mere frisk og kunne løbe uden ømme ben hver dag......Jeg håber ved at løbe langt hver dag, at kunne korrigere den måde jeg løber på (teknik) og derved slippe af med min skade, som jeg mener skyldes en uhensigtsmæssigt landing?

 

Ben = 6 Maven = 7 Hovedet = 6 Vægt = 76,4 kg. Samlet distance = 42 + 119 = 161 km.

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...
 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Hanne Eriksens billede
  Om hverdagsmotion & træningsambition
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13325:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen