Fedtkuren 4. dag

sukils billede

Det bliver et kort indlæg.....Dagens tur var mentalt hårdt pga. regn og vind. Havde undervejs flere gange lyst til at smutte hjem og få varmen. Snacks kan jeg ikke undvære, har jeg fundet ud af........Blårbær med fløde smager vidunderligt.

 

Håber denne øvelse giver mig en bedre forbrændingsmotor ellers er det godt nok spild af tid.......Om 1½ uge tager jeg til Finland og løber et 24 timers løb. Har ingen store forventninger til løbet, da jeg ikke har kunnet træne normalt pga. min lægproblemer. Hvis de næste dage ikke snart giver mig bedre ben, ser det håbløs ud til konkurrencen. Pt. kan jeg kun løbe langsomt og ømheden sidder stadigvæk og få min skridtafvikling til at være mere krampagtigt. Spænder for meget i stedet for at slappe af både ved skulder og i selve landingen. 

 

Jeg mærker ikke noget til manglende væske ej heller energiindtag (undtagelsen var i søndags). Det som ærgrer mig er den forholdsvise lange restitutionstid. Jeg burde være mere frisk og kunne løbe uden ømme ben hver dag......Jeg håber ved at løbe langt hver dag, at kunne korrigere den måde jeg løber på (teknik) og derved slippe af med min skade, som jeg mener skyldes en uhensigtsmæssigt landing?

 

Ben = 6 Maven = 7 Hovedet = 6 Vægt = 76,4 kg. Samlet distance = 42 + 119 = 161 km.

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • pt65s billede
  Her vil jeg, forsøge at beskrive mit forsøg på at blive løber..
 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • Jørgen Meier Sørensens billede
  En stor oplevelse med Stockholm maraton den 28.5. Vi var 10 (mandlige) løbere fra Morud (ved Odense) og alle kom fint igennem. Det har sin charme, at vi kommer flere af sted - nogle at dele løb og...

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13040:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen