Fedtkuren 2. dag

sukils billede

Puha, det gik slet ikke i dag. Det lignede nærmest en nedsmeltning. Mine ben kunne slet ikke løbe. Gennemsnitsfarten var på 7,6 km/t og venstre lår og højre læg gjorde ondt, så jeg kunne ikke løbe hurtigere. Jeg ændrede min rute og løb til søerne og til sidst rundt om Damhussøen. Planen var at løbe med Sparta, men benene fortalte mig tydeligt at jeg ikke kunne følge med, hvilket som helst hold!

Fik humpet rundt og efterhånden begyndte det at gå lidt bedre. Nu begyndte min hjerne at drille mig. Jeg blev omtåget og uklar og på et tidspunkt troede jeg at min skade på højre læg var flyttet hen til venstre side? Allerede ved 25 km. var jeg i vanskeligheder og maven begyndte også brokke sig. De sidste 1,5 kilometer hjem var rent overlevelse. Min reptilhjerne sørgede for at jeg kom tilbage til min hule før resten af hjernen lukkede ned.

Da jeg kom hjem efter løbeturen viste vægten 75,1 kg (2,3 kg tabt). Fik spist makrel med mayonnaise, fed ost, gulerod/hvidkål/blomkål salat, bacon, fiskeolie, mandler og et æble. Min hjerne er dog stadigvæk lidt omtumlet. 

 

Benene = 2 Maven = 4  Hjernen = 2 Vægt = 77,4 kg (morgen)  Samlet distance 30+47 = 77 km.

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • MM64s billede
  Tålmodighed er ikke min stærke side.

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13154:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen