Fedtkuren 2. dag

sukils billede

Puha, det gik slet ikke i dag. Det lignede nærmest en nedsmeltning. Mine ben kunne slet ikke løbe. Gennemsnitsfarten var på 7,6 km/t og venstre lår og højre læg gjorde ondt, så jeg kunne ikke løbe hurtigere. Jeg ændrede min rute og løb til søerne og til sidst rundt om Damhussøen. Planen var at løbe med Sparta, men benene fortalte mig tydeligt at jeg ikke kunne følge med, hvilket som helst hold!

Fik humpet rundt og efterhånden begyndte det at gå lidt bedre. Nu begyndte min hjerne at drille mig. Jeg blev omtåget og uklar og på et tidspunkt troede jeg at min skade på højre læg var flyttet hen til venstre side? Allerede ved 25 km. var jeg i vanskeligheder og maven begyndte også brokke sig. De sidste 1,5 kilometer hjem var rent overlevelse. Min reptilhjerne sørgede for at jeg kom tilbage til min hule før resten af hjernen lukkede ned.

Da jeg kom hjem efter løbeturen viste vægten 75,1 kg (2,3 kg tabt). Fik spist makrel med mayonnaise, fed ost, gulerod/hvidkål/blomkål salat, bacon, fiskeolie, mandler og et æble. Min hjerne er dog stadigvæk lidt omtumlet. 

 

Benene = 2 Maven = 4  Hjernen = 2 Vægt = 77,4 kg (morgen)  Samlet distance 30+47 = 77 km.

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peder Ls billede
  Det er fedt at være i form Det er fedt at være i live
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Per Brøllings billede
  En Blog om Ultraløb. Om glæder og skuffelser ved at være ultraløber Om store og små oplevelser som ultraløber

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13325:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen