Et nyt løbeår er startet

sukils billede

 

Ja, det nye år skal være cool og løb skal tages lidt mere alvorligt. Hvordan er det så gået? På årets 1. dag, vælter jeg ud af sengen kl. 14:00 og efter ½ t. på toilet og løbetøj på, løber jeg ud på gaden på vej mod Damhussøen. Mit tempo er ca. 6:30 min/km. Det er okay, hverdagsagtig, sådan lidt zen tempo, hvor der er tid til at tænke tilbage på nytårsaften og fremadrettet, hvor meget der skulle løbes både i dag og den første uge og i det hele taget. Min første tanke er at løbe 15-20 km. Blot efter 3-4 km. får jeg ubehag og mærker at min mave nok ikke er helt i orden efter nattens druk. Jeg klikker 10 k. ind og løber mit andet pas om aften for at dulme min løbe samvittighed (15 km.).

Onsdag, en løbedag med triklubben TRI4, hvor vi skulle forbi Holmesvej. Bakkeinterval 4x1000 m. Endnu et maveproblem opstår efter 1. interval, der ellers sidder lige i øjet. De 3 andre intervaller ender jeg som sidste mand…… Normalt elsker jeg intervaller, helst de korte.

Søndag, løber jeg med Sparta og dagens tur er 16 km. ud til det gamle akvarium og videre til Tuborg havn. Jeg ligger sidst og kæmper for at følge min gruppe op ad en bakke. Min mave/tarm er endnu engang min modstander og ikke kun asfalt og tempo. Senere kommer jeg af med mine maveproblemer og løb en anelse lettere.

Mit fokuspunkt i år er mad. Jeg trøstespiser, spiser lige indtil at maveskindet buler ud som en gravid flodhest. Her ligger hunden begravet…. Derfor skal jeg tage livtag med mit abnorme indtag af mad. Hvad er så min plan? Få en diætist til at hjælpe mig. Nej, jeg skal selv finde ud af det og ikke vælge den nemme løsning, tage selv ansvar og få det ført ud i livet. Planen er at spise en anelse mindre og passe på 2 vigtige tidspunkter på dagen. Sidst på eftermiddagen og sidst på aften, hvor jeg tømmer skabene…. Jeg vejer 80,1 kg. Og mit mål er at tabe mig ½ kg. om ugen, indtil jeg når en kampvægt på 73-74 kg. Jeg har tidligere været nede på dette niveau for bare 4-6 år siden. Det skal nok lykkes, selvom jeg har en rygrad som en regnorm.

#1

Unjumns billede
http://zsearchdom5.com [url="http://zsearchdom2.com"]zsearchdom2.com[/url] zsearchdom1.com [url=http://zsearchdom3.com]zsearchdom3.com[/url] [url]http://zsearchdom4.com[/url]

#2

Unjumns billede
http://zsearchdom5.com [url="http://zsearchdom2.com"]zsearchdom2.com[/url] zsearchdom1.com [url=http://zsearchdom3.com]zsearchdom3.com[/url] [url]http://zsearchdom4.com[/url]

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jyt's billede
  Det kan jeg så ikke . . . .men jeg kan løbe 100 meter :-) … og det er da en start
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13552:

Michael Larsens billede
Har løbet "seriøst" siden maj 2018.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør