Et nyt løbeår er startet

sukils billede

 

Ja, det nye år skal være cool og løb skal tages lidt mere alvorligt. Hvordan er det så gået? På årets 1. dag, vælter jeg ud af sengen kl. 14:00 og efter ½ t. på toilet og løbetøj på, løber jeg ud på gaden på vej mod Damhussøen. Mit tempo er ca. 6:30 min/km. Det er okay, hverdagsagtig, sådan lidt zen tempo, hvor der er tid til at tænke tilbage på nytårsaften og fremadrettet, hvor meget der skulle løbes både i dag og den første uge og i det hele taget. Min første tanke er at løbe 15-20 km. Blot efter 3-4 km. får jeg ubehag og mærker at min mave nok ikke er helt i orden efter nattens druk. Jeg klikker 10 k. ind og løber mit andet pas om aften for at dulme min løbe samvittighed (15 km.).

Onsdag, en løbedag med triklubben TRI4, hvor vi skulle forbi Holmesvej. Bakkeinterval 4x1000 m. Endnu et maveproblem opstår efter 1. interval, der ellers sidder lige i øjet. De 3 andre intervaller ender jeg som sidste mand…… Normalt elsker jeg intervaller, helst de korte.

Søndag, løber jeg med Sparta og dagens tur er 16 km. ud til det gamle akvarium og videre til Tuborg havn. Jeg ligger sidst og kæmper for at følge min gruppe op ad en bakke. Min mave/tarm er endnu engang min modstander og ikke kun asfalt og tempo. Senere kommer jeg af med mine maveproblemer og løb en anelse lettere.

Mit fokuspunkt i år er mad. Jeg trøstespiser, spiser lige indtil at maveskindet buler ud som en gravid flodhest. Her ligger hunden begravet…. Derfor skal jeg tage livtag med mit abnorme indtag af mad. Hvad er så min plan? Få en diætist til at hjælpe mig. Nej, jeg skal selv finde ud af det og ikke vælge den nemme løsning, tage selv ansvar og få det ført ud i livet. Planen er at spise en anelse mindre og passe på 2 vigtige tidspunkter på dagen. Sidst på eftermiddagen og sidst på aften, hvor jeg tømmer skabene…. Jeg vejer 80,1 kg. Og mit mål er at tabe mig ½ kg. om ugen, indtil jeg når en kampvægt på 73-74 kg. Jeg har tidligere været nede på dette niveau for bare 4-6 år siden. Det skal nok lykkes, selvom jeg har en rygrad som en regnorm.

#1

Unjumns billede
http://zsearchdom5.com [url="http://zsearchdom2.com"]zsearchdom2.com[/url] zsearchdom1.com [url=http://zsearchdom3.com]zsearchdom3.com[/url] [url]http://zsearchdom4.com[/url]

#2

Unjumns billede
http://zsearchdom5.com [url="http://zsearchdom2.com"]zsearchdom2.com[/url] zsearchdom1.com [url=http://zsearchdom3.com]zsearchdom3.com[/url] [url]http://zsearchdom4.com[/url]

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jyt's billede
  Det kan jeg så ikke . . . .men jeg kan løbe 100 meter :-) … og det er da en start
 • Hans Christians billede
  Mine løbeoplevelser. Træning, løb og alt imellem - så længe der er bevægelse involveret. Håber at dele spændende løbeoplevelser med forhåbentlig mange læsere.
 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13791:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør