En uge til start

sukils billede

En uge før starten til mit største løb til dato, er jeg lidt usikker på, om jeg glæder mig til løbet? Jeg er lidt forvirret over alle de ting man skal tage stilling til og få pakket de ting, der er væsentlige til et ultraløb. Jeg vil helst bare løbe uden at skulle tænke over alt det andet.......

Det andet er bare ensbetydende med om løbet bliver en succes eller ej. Der er ifølge min løbeforståelse 2 vigtige ben, når man snakker om ultraløb. Det første er at få løbet en del og indtagelse af energi. Min plan er ca. 7 pauser i døgnet, resten af tiden løber jeg ca. 6:30-8:30 min/km. Energiplanen skal også være simpel. Spise, når der bliver serveret mad på bordet og drikke når jeg er tørstig. Der, hvor jeg skal handle og tænke mig om, er når, der er pause. Her skal jeg undersøge mine fødder og ben og sørge for at de har det godt, måske med en form for behandling. Jeg har ca. 6-8 par sko med og et arsenal af ting til pleje af fødder! Fødderne er det vigtigste i så langt et race. Sidste gang, hvor jeg løb længere en 500 km. fik jeg ikke én eneste vabel, takket været mit fokus på føddernes tilstand.

 

Derfor har jeg en uoverskuelig mængde ting som først skal anskaffes og derefter pakkes ned. Lige her springer kæden. Det interessere mig ikke en dyt denne proces, som sagt vil jeg bare løbe uden alt det som også skal være til stede.......

 

Jeg er klar til at rejse og løbe langt i Ungarn. Mit håb er at nå 800 km. og få en fantastisk indre oplevelse. Min rejse til Nirvana starter onsdag d. 4 maj kl: 12:00 i Balatonfüred, Ungarn.

 

Mvh. Sukil

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Bodils billede
  Drømmen er at løbe et marathon.
 • Vanposts billede
  Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".
 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • tanja nielsens billede
  Jeg er arrangør for første gang af et ekstremløb og motionsløb på sæby havn. Det er et 6-12-24 timers løb for singleløbere eller som stafethold for alle . Her på bloggen vil jeg skrive om mine...

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13325:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen