En uge til start

sukils billede

En uge før starten til mit største løb til dato, er jeg lidt usikker på, om jeg glæder mig til løbet? Jeg er lidt forvirret over alle de ting man skal tage stilling til og få pakket de ting, der er væsentlige til et ultraløb. Jeg vil helst bare løbe uden at skulle tænke over alt det andet.......

Det andet er bare ensbetydende med om løbet bliver en succes eller ej. Der er ifølge min løbeforståelse 2 vigtige ben, når man snakker om ultraløb. Det første er at få løbet en del og indtagelse af energi. Min plan er ca. 7 pauser i døgnet, resten af tiden løber jeg ca. 6:30-8:30 min/km. Energiplanen skal også være simpel. Spise, når der bliver serveret mad på bordet og drikke når jeg er tørstig. Der, hvor jeg skal handle og tænke mig om, er når, der er pause. Her skal jeg undersøge mine fødder og ben og sørge for at de har det godt, måske med en form for behandling. Jeg har ca. 6-8 par sko med og et arsenal af ting til pleje af fødder! Fødderne er det vigtigste i så langt et race. Sidste gang, hvor jeg løb længere en 500 km. fik jeg ikke én eneste vabel, takket været mit fokus på føddernes tilstand.

 

Derfor har jeg en uoverskuelig mængde ting som først skal anskaffes og derefter pakkes ned. Lige her springer kæden. Det interessere mig ikke en dyt denne proces, som sagt vil jeg bare løbe uden alt det som også skal være til stede.......

 

Jeg er klar til at rejse og løbe langt i Ungarn. Mit håb er at nå 800 km. og få en fantastisk indre oplevelse. Min rejse til Nirvana starter onsdag d. 4 maj kl: 12:00 i Balatonfüred, Ungarn.

 

Mvh. Sukil

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...
 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • Tinas billede
  Min egen blog om mit forløb....
 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13040:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen