En bule i bilen

sukils billede

Jeg fik engang fortalt en historie om en mand, der købte sig en ny bil og det første han gjorde var at sparke til bilen, så den fik en bule.....Så var det overstået, han behøvede ikke at være mere bekymret for sin nye bil? Denne betragtning, tiltaler mig. I min optik, bare med den tvist, at den kan give mig endnu flere bekrymringer. Disse "buler" danner en god basis for at udvikle vrede/håbløshed i væste fald en slags apati.

Ved at lave fejl bevidste som ubevidste i forbindelse med et løb, kan det fremprovokere følelser, som kan give ekstra kræfter. Måske lige det, der skal til for at komme igennem et løb. Ja, det er risikobetonet at satse med at "ødelægge" løbet inden det starter.

I søndags skulle jeg løbe sydkystensmaraton i Greve. Mine "buler" til søndagens maraton var personalefest om fredagen, søvnmangel, tømmermænd i mindre grad, fødselsdagsfest om lørdagen med overnattende gæster. Blev spurgt, om jeg ikke skulle spise morgenmad søndag morgen........vejret var dårlig, regn og blæst. Heldigvis havde jeg så dårlig samvittighed at jeg uden morgenmad kørte afsted for at løbe mine 42 kilometer. Betalte 250 kr. på stedet og fik et startnr. Fik sat nummert på min korte tights med 4 sikkerhedsnåle og 10 min. før starten fandt jeg ud at mine "bukser" var vendt på vrangen. Overvejede et splitsekund at få vendt mine bukser.........Nej, ikke lige før en start og ikke foran så mange mennesker!

En flyvende start og heldigvis kunne jeg ikke tømme mine tanker i dette løb. Min "bule" holdt min hjerne i beskæftigelse det meste af løbet. Mon de andre så det? hvornår ville de udvendige søm gnave i skridtet.....

På trods af disse "buler" dårlig samvittighed, manglende søvn og tights som sad omvendt på, fik jeg et godt løb. Mit nye løbeur (julegave), kan jeg ikke finde ud af, så jeg løb uden ur (sidste 2 måneder). Løb 1. runde på 21 km. på 1:32 t. med følgeskab af 1-2 løbere. Et stykke inde i 2. runde lå jeg pludselig alene. Min gruppe var punkteret. Sidste år løb jeg også sydkystensmaraton alene 2. runde, hvor jeg gik helt ned pga. af blæsten og kulden. Der kom desværre ingen bagfra, men havde et godt flow i 2. runde og kom ubesværet i mål. Sluttiden var 3:12 t.

Mit løb var tilfredsstillende. Fik taget et brusebad i hallen inden jeg kørte hjem. Da jeg kom hjem var varmen gået og kom først tilbage sidst på aftenen.......En større del af København og Frederiksberg var ramt at et nedbrud på fjernvarmen......

Jeg kan ikke lide, eller rette sagt bange for det perfekte, hvor der hele bare fungere.....Derfor hælder jeg sand i motoren. Det giver mere nerve og vækker mine følelser til evt. at kæmpe. Denne tilgang bruger jeg også på aktiemarkedet, hvor det hele køre på skinner uanset hvilke aktier man har i sin portefølje. Derfor har jeg købt en ekstra portion af Torm aktier........En bule som holder mig i live?

 

mvh. Sukil

 

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Per Hussmanns billede
  Her vil jeg, som supplement til vores FB side, poste relevante info og oplevelser som formand for Aabenraa Bjergmarathon.
 • Preben Wassmanns billede
  Vi anbefaler tilskud fra Forever Living produktserie, og vil gerne være til stede og støtte i vejledning med vore anbefalinger under Himmelbjegløbet den 25. oktober og stiller løbende op og viser vor...
 • shelles billede
  Jeg har taget det store spring og meldt mig til Berlin halv marathon til april 2012. Jeg løber nu ca 7 km 3 gange om ugen og har været oppe og løbe 12 en gang....Samtidig med mit løberi, har jeg...
 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13499:

Kennys billede
I like Color Guard. Appears boring? Not at all! I try to learn Hindi in my free time.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør