Det store slag

sukils billede

Nej, jeg er ikke klar til løbet på fredag......Hvem kender ikke denne udtalelse? Denne disciplin med at "dække sig ind" minder lidt om overspringshandlinger før en vigtig begivenhed. Hvis man mixer disse halvt neurotiske træk med en bevidsthed om at "tabe", er bedre for den videre løbeudvikling på sigt, så vil denne falske bevidsthed altid være lost. 

 

Derfor har jeg primært trænet tempoløb og barfodstræning krydret med at lære at stå på inliners/speedskating de sidste par uger. Med andre ord, hvis jeg kikser på fredag/lørdag har jeg masser af gode forklaringer liggende klar i "skuffen". Overspringshandlinger er at gøre tingene i sidste øjeblik, og ja, det udnytter jeg til fulde.

 

Jeg har ikke noget imod at gøre tingene mere besværligt, dog skal der være et håb om et mirakel, at det kan lade sig gøre. Denne følelse af lykke fik jeg i forbindelse med Spartas minihavneløb i torsdag, hvor jeg fik helt igennem et tilfredsstillende løb på bare fødder for første gang. Denne lykkefølelse varede indtil næste dag, hvor jeg indså, det tåbelige nedløb mod målstregen, fra toppen af Gefionspringvandet med topfart under 3 min/km, ikke gjorde noget godt for mine fødder. Jeg havde faktisk ikke styr på mine bevægelse og var ved at miste kontrollen med mine ben :-)

 

Denne følelse, at jeg godt kan løbe på bare fødder, blev forstærket med en afterparty efter Strynø marathon event i lørdags. Løbet blev holdt under de fedeste rammer, men mit eget løb hang slet ikke sammen. I stedet for at gå ned på det, blev der festet igennem og stemningen i festteltet var magisk. Jeg fik danset/bevæget ligeså meget som under selve løbet og svedte helt igennem. Festen og magien i luften blev i høj grad båret oppe af Hash House Harriers (løbklub), deres helt igennem uatletiske kroppe, deres antisundheds handlinger, deres excentriske optræden bl.a. masse strip tease, vakte opsigt og et godt grin på landet, godt båret oppe af deres store tørst efter bajer.

 

Disse 2 oplevelser, vil jeg mentalt bruge som store hvide alterlys, når jeg på fredag skal mødes med mine dæmoner og kæmpe mine kampe. Uanset hvad, har jeg set lyset og det vil sprede mørket omkring mig og lune mit hjerte gennem min løberejse. Håber vi ses på den anden side.

 

mvh. Sukil

#1

Cecilia Arendals billede

Hej Sukil

Som altid, en fornøjelse at læse dine indlæg...jeg håber du husker hvem jeg har i tankerne når jeg læser dine indlæg.

Måske ikke helt så mærkeligt. Men kun fordi jeg har læst mange af dine indlæg.

Det var hyggeligt at hilse på dig. Og jeg er sikker på du med dine mentale bønner og billeder nok skal få dig en oplevelse mere, der giver stof til en god fortælling.

mvh Cecilia

#2

AndersFs billede

Rigtig meget held og lykke... Hold ud :-)

#3

Cecilia Arendals billede

Takker for opfordringen til at prøve ruten....det skriver jeg bag øret.

Overvejer at skifte mit motionsmedlemsskab til triklubben, hvis det skal være inden for det næste år. Har lige lidt jobmæssigt der skal på plads først.

Det poetiske er vist dig.

De bedste ønsker når du "løber igang"

Cecilia

Om bloggen

sukils billede
Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som menneske.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jørn Künnapuus billede
  Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også...
 • Hans Christians billede
  Mine løbeoplevelser. Træning, løb og alt imellem - så længe der er bevægelse involveret. Håber at dele spændende løbeoplevelser med forhåbentlig mange læsere.
 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13632:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør