Så skriver vi 2012 .....

Jørn Künnapuus billede

og endnu engang er jeg startet på træningen som forhåbentligt engang fører til et ½maraton .....

Et helt maraton tør jeg slet ikke tænke på endnu ....

På trods af travlhed på jobbet og en kone samt 2 børn (3 og 5 år) samt en forkølelse, så lykkedes det (lidt med konens hjælp) at få startet på træningen. Det skulle være sket i starten af januar men det blev lidt udskudt til midten af måneden.

Jeg er temmelig meget startet forfra: 3 x 2 minutters løb med lidt pause indimellem. og hovsa da ... det var da lidt sværere at komme igang denne gang......

Programmet for min træning lyder:

3 gange 3 x 2 minutter, derefter 3 gange 3 x 3 minutter, 3 gange 3 x 4 minutter osv osv osv........

Tallene jeg skriver for hvert "løb" er: Tid - distance - gennemsnitsfart - gennemsnitspuls - maxpuls. og en anden detalje er at jeg ihvertfald her i starten altid "varmer" op med 2 minutters løb. Derfor vil der i starten her være 4 sæt tal pr gang.

Søndag 15 januar startede det så:

 • 2.02min - 344m - 10,1 kmt - 127 - 150
 • 2.02min - 336m -  9,9 kmt - 127 - 149
 • 2.01min - 332m -  9,8 kmt - 133 - 153
 • 2.01min - 327m -  9,7 kmt - 130 - 153

Det var tallene for første dag ...... jeg kommer tilbage lidt senere med flere tal og flere træningsdage indtil vi er nået frem til nutiden ...

Ciao for now ....

 

Om bloggen

Jørn Künnapuus billede
Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også indimellem komme indslag om andre sportsgrene og/eller andre vigtige ting i mit liv.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Mathiass billede
  Jeg elesker at løbe og give service du kan bruge på at borbedre din egen løb!
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15650:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up