Så skriver vi 2012 .....

Jørn Künnapuus billede

og endnu engang er jeg startet på træningen som forhåbentligt engang fører til et ½maraton .....

Et helt maraton tør jeg slet ikke tænke på endnu ....

På trods af travlhed på jobbet og en kone samt 2 børn (3 og 5 år) samt en forkølelse, så lykkedes det (lidt med konens hjælp) at få startet på træningen. Det skulle være sket i starten af januar men det blev lidt udskudt til midten af måneden.

Jeg er temmelig meget startet forfra: 3 x 2 minutters løb med lidt pause indimellem. og hovsa da ... det var da lidt sværere at komme igang denne gang......

Programmet for min træning lyder:

3 gange 3 x 2 minutter, derefter 3 gange 3 x 3 minutter, 3 gange 3 x 4 minutter osv osv osv........

Tallene jeg skriver for hvert "løb" er: Tid - distance - gennemsnitsfart - gennemsnitspuls - maxpuls. og en anden detalje er at jeg ihvertfald her i starten altid "varmer" op med 2 minutters løb. Derfor vil der i starten her være 4 sæt tal pr gang.

Søndag 15 januar startede det så:

 • 2.02min - 344m - 10,1 kmt - 127 - 150
 • 2.02min - 336m -  9,9 kmt - 127 - 149
 • 2.01min - 332m -  9,8 kmt - 133 - 153
 • 2.01min - 327m -  9,7 kmt - 130 - 153

Det var tallene for første dag ...... jeg kommer tilbage lidt senere med flere tal og flere træningsdage indtil vi er nået frem til nutiden ...

Ciao for now ....

 

Om bloggen

Jørn Künnapuus billede
Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også indimellem komme indslag om andre sportsgrene og/eller andre vigtige ting i mit liv.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Lars Rexs billede
  Min blog skulle gerne kunne være en dagbog for noget der lykkedes.
 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.
 • Kim Pedersens billede
  Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon
 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15211:

Jannick Kjærgaards billede
Motionsløber 44 år

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk